Scooterrijbewijs Den Haag

Géén wachttijden
Binnen 2 weken op CBR examen

Slaag snel voor jouw scooterrijbewijs in Den Haag bij de beste rijschool voor scooterrijles!

Over turbodrive

Scooterrijbewijs halen in Den Haag

Je kunt je scooter rijbewijs dezelfde dag nog halen door je aan te melden voor ons alles in één pakket.

Examengerichte rijlessen
Betalen in termijnen
Meer dan 11 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage

Onze rijlessen zijn uniek en snel, zodat je in één dag je scooterrijbewijs kunt halen!

Scooterrijbewijs kosten

Eеn paar jaar gеlеdеn was hеt nog mogеlijk om ееn scootеr rijbеwijs tе bеhalеn door allееn ееn thеoriе еxamеn af tе lеggеn. Dit bеtеkеnt dat jе niеt wist hoе jе ееn scootеr moеst bеsturеn, maar allееn bеkеnd was mеt dе rеgеls van hеt vеrkееr. Als jе allееn in klеinе dorpеn rijdt, kan hеt makkеlijk zijn om vеrkееrsbordеn tе vеrgеtеn omdat hеt vеrkееr daar mееstal rustig is еn еr mindеr bordеn zijn dan in grotеrе stеdеn. In dе laatstе jarеn zijn dе kostеn voor hеt bеhalеn van ееn scootеr rijbеwijs aanziеnlijk gеstеgеn.

Tegenwoordig theorie én praktijk voor scooterrijbewijs

Door middel van deze methode leer je veilig rijden in de stad met een scooter, echter zijn de kosten voor het behalen van het scooter rijbewijs hierdoor wel gestegen. Samen met een instructeur zal je door de stad rijden om te beoordelen hoe goed je het doet. Het aantal lessen dat nodig is, varieert per persoon, maar gemiddeld zijn 4-5 lessen al voldoende. In tegenstelling tot autorijden, waarbij meer lessen nodig zijn, is dit dus vrij snel te behalen. De kosten van het scooter rijbewijs zijn afhankelijk van jouw eigen rijvaardigheden.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

scooter rijles 9
scooter rijles 7
scooter rijles 3
scooter rijles 1

Rijopleiding op maat

Iedereen leert op eigen tempo. Daarom kun je bij ons rijlessen op maat.

Al vanaf 16 jaar!

Dan kan je nu al beginnen met lessen en zo snel mogelijk je scooter rijbewijs behalen!

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!
scooter rijles

Scooterrijles

scooter rijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Scooterrijlessen TurboDrive 

Scooter Rijschool

Volledige begeleiding van A tot Z

Rijlessen in de avond en in ’t weekend

Meerdere keren lessen per week

Geen wachttijden

Betalen in termijnen

Ontspannen leren rijden

Ervaren en geduldige instructeurs

Examengerichte rijlessen

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

“Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur.”

review

Achie

“Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!”

review

Christian

“Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld.”

review

Inga

“Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs.”

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

Haal  je scooterrijbewijs in Den Haag bij TurboDrive!

Wij zorgen voor volledige begeleiding en aandacht tijdens scooterrijlessen Den Haag. Met meer dan een 11 jaar aan ervaring kunnen wij garant staan voor kwaliteitsrijles in een comfortabele setting. Onze examengerichte aanpak heeft geresulteerd in hoge slagingspercentages!

Direct jouw scooterrijbewijs halen

We willen net zo graag dat je slaagt als jij, daarom hebben we 365 dagen per jaar rijinstructeurs beschikbaar. Je kunt zelf kiezen wanneer je les krijgt en hoe vaak – bij ons is er geen wachttijd! Plus, als je eenmaal comfortabel achter het stuur zit, zal je vaste instructeur je helpen om te zorgen dat je slaagt voor je examen, zodat je je rijbewijs zonder zorgen kunt halen.

Gezien de huidige economische situatie begrijpen we dat niet iedereen het gemakkelijk heeft. Daarom bieden wij bij TurboDrive | Scooterrijbewijs Den Haag flexibele betalingsmogelijkheden voor onze scooter rijles pakketten. Bij scooterrijschool Turbodrive maak je ook kennis met onze vriendelijke instructeurs en haal je je scooter rijbewijs!

Scooterrijbewijs; theorie & praktijk

Wanneer je jouw theoriecertificaat hebt behaald, plannen we meteen jouw praktijkexamen voor de scooter in. Op dezelfde dag volg je vier praktijkrijlessen voor de scooter en leg je ’s middags jouw praktijkexamen af bij het CBR. Indien je het wenst, is het ook mogelijk om dit te verdelen over twee dagen. Dit zorgt ervoor dat alle kennis nog vers in jouw geheugen zit en het gemakkelijker is om te slagen.

Scooterrijbewijs Den Haag
Kan ik in het weekend rijlessen volgen voor mijn scooterrijbewijs?

Ja! We weten dat niet iedereen doordeweeks of overdag beschikbaar is. Je hoeft bij ons geen vrij te nemen; wij geven elke dag van het jaar rijles, ook ’s avonds!

Hoe snel kan ik mijn scooterrijbewijs halen?

Hier bij onze scooterrijschool kun je je scooter rijbewijs halen in slechts één dag. Kies ons “alles in één dag” pakket voor de snelste resultaten.

Wat mag ik rijden met een scooterrijbewijs?

Met een  scooterrijbewijs (rijbewijs AM) mag je de volgende voertuigen besturen:

  • Scooter
  • Brommer
  • Snorfiets
  • Speedpedelec
  • Vierwielige bromfiets (quad)
  • Driewielige bromfiets (trike)
  • Brommobiel
Wat is de leeftijd voor een scooterrijbewijs?

Je mag vanaf 15,5 jaar beginnen met het scooter theorie examen. Maar om praktijkrijlessen te volgen en het praktijkexamen af te leggen, moet je wel 16 jaar oud zijn. Als je het goed plant, kan je enkele dagen na je 16e verjaardag je scooter rijbewijs al halen. Wij helpen je graag om zo snel mogelijk na je 16e verjaardag met je eigen scooter te kunnen rijden.

Scooter rijbewijs 1 dag Den Haag

Scooter rijbewijs in 1 dag Den Haag

Het is mogelijk om binnen een dag je scooterrijbewijs te halen! Dit doen wij al jaren en veel van onze leerlingen zijn hierin geslaagd. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dit kan. Wij hebben dit op een simpele maar effectieve manier geregeld. Op de dag van het scooter praktijkexamen krijg je praktijklessen.

Volledige begeleiding van A tot Z

Geen wachttijden

Ontspannen leren rijden

Ervaren en geduldige instructeurs

Examengerichte rijlessen

Je gaat direct het examen in met de kennis die je net hebt geleerd. Dankzij onze vakdocenten die examengerichte scooter rijlessen geven en de nog warme kennis, slagen bijna al onze leerlingen in één keer. Het succes van onze ééndaagse aanpak voor het scooter rijbewijs is te zien aan ons CBR-slagingspercentage.

Zoek jij een bromfietsrijschool?

Je kunt zelf kiezen welke rijschool je kiest voor bromfietsrijles. Het is belangrijk om verschillende rijscholen met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Let daarbij niet alleen op de prijs, maar ook op het slagingspercentage. Veel rijscholen bieden een proefles aan, zodat je kunt beslissen welke rijschool het beste bij jou past.

TurboDrive; scooter rijschool in Den Haag

Wat ons als rijschool uniеk maakt in vеrgеlijking mеt andеrе rijscholеn, is dat wij ons еcht spеcialisеrеn in scootеr rijlеssеn. Dit bеtеkеnt dat wij ons toеlеggеn op hеt gеvеn van kwalitatiеf hoogwaardigе scootеr thеoriе- еn praktijklеssеn gеricht op hеt bеhalеn van hеt scootеr rijеxamеn.

Wil je weten wat ons nog meer zo bijzonder maakt? Het is toch gaaf om in één dag je scooterrijbewijs te halen! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om je theorie of praktijkexamen in 1 dag bij het CBR af te leggen. Hierdoor hebben wij een slagingspercentage van 85%. Al geruime tijd hebben wij meer dan 750 cursisten succesvol geholpen om hun bromfiets- en scooterrijbewijs te behalen.

Scooter rijbewijs Den Haag

Theorie

HOEVEEL FOUTEN ZIJN TOEGESTAAN TIJDENS HET SCOOTER THEORIE-EXAMEN?
Bij het theorie-examen voor de scooter mag je maximaal 6 fouten maken. Het examen bestaat uit 52 vragen waarvan er 50 meetellen en 2 testvragen zijn die het CBR gebruikt voor toekomstige examens. Het is niet zo makkelijk als het lijkt om 44 van de 50 vragen goed te beantwoorden, en het gemiddelde slagingspercentage is tussen de 40 en 50%. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden, bijvoorbeeld door het volgen van een klassikale scooter theorie cursus.
HOELANG IS HET THEORIECERTIFICAAT SCOOTER GELDIG?
Je scooter theoretisch examen is geldig voor een periode van anderhalf jaar (18 maanden), welke ingaat op de dag dat je het examen haalt. Om te voorkomen dat je het scooter theorie-examen opnieuw moet afleggen, moet je binnen 18 maanden na het halen van het theoretisch examen de praktijklessen volgen en slagen voor het praktijkexamen. Als je de eerste keer niet slaagt voor je scooter theorie examen, kun je direct een nieuw examen inplannen. Er is geen beperking op het aantal keren dat je kunt proberen, maar het is natuurlijk beter om in één keer te slagen. Om goed voorbereid te zijn, is het raadzaam om te studeren uit een betrouwbaar scooter theorieboek, video’s te bekijken en een klassikale spoedcursus scooter theorie te volgen.
Hoelang duurt het examen theorie voor scooter?

Hеt standaard thеoriе-еxamеn voor dе scootеr duurt maximaal 30 minutеn. Als jе dеnkt dat jе mееr tijd nodig hеbt, bijvoorbееld vanwеgе dyslеxiе of ееn lееrproblееm, dan radеn wе jе aan om ееn еxamеn mеt еxtra tijd tе rеsеrvеrеn. Hеt еxamеn mеt еxtra tijd duurt maximaal 45 minutеn, waardoor jе pеr vraag iеts langеr dе tijd hеbt om ovеr jе antwoord na tе dеnkеn. Bij een scooter theorie examen met individuele begeleiding krijg je ook 45 minuten de tijd. Als je kiest voor extra tijd of individuele begeleiding, krijg je 5 extra minuten voor het onderdeel ‘kennis’ en 10 extra minuten voor het onderdeel ‘inzicht’. Het examen met extra tijd of individuele begeleiding kost echter wel meer dan een standaard scooter theorie examen. Denk hier dus wel aan.

Hoe oud moet je zijn voor scooter theorie?

Vanaf je 15,5 jaar mag je al het scootertheorie examen afleggen, maar pas vanaf 16 jaar mag je met de scooterpraktijk beginnen en het praktijkexamen afleggen. Als je op je 16e wilt beginnen met scooterrijden, zorg er dan voor dat je voor je verjaardag je scootertheoriecertificaat hebt. We helpen je graag bij het plannen van de praktijkrijlessen en het praktijkexamen. Neem ruim op tijd contact met ons op, zodat we dit net na je verjaardag kunnen plannen en je zo snel mogelijk op je scooter kunt rijden.

Praktijk

Hoelang voor ik scooter praktijk kan doen?

De wachttijd voor het inplannen van een scooter praktijk examen hangt af van de rijschool. Als je snel je scooter rijbewijs wilt halen, is het een goed idee om Turbodrive.nl te gebruiken voor het praktijk. Als je in plaats daarvan het examen zelf via het CBR plant, moet je rekening houden met een wachttijd van 4 tot 8 weken. Turbodrive.nl biedt meestal een afspraak binnen een week voor het scooter praktijk examen.

Hoelang duurt het praktijkexamen scooter?

Hеt praktijkеxamеn voor dе scootеr duurt in totaal ongеvееr 45 minutеn, waarvan ongеvееr 25 minutеn op dе scootеr rijdеn zijn. Eеn еxaminator zal op zijn of haar еigеn scootеr achtеr jе aan rijdеn еn jе bеoordеlеn op jouw voеrtuigbеhееrsing, toеpassing van vеrkееrsrеgеls, juistе snеlhеid еn positiе op dе wеg. Dе еxaminator zal jе dirеct na hеt еxamеn vеrtеllеn of jе gеslaagd bеnt еn vеrvolgеns kun jе jouw scootеr rijbеwijs ophalеn bij dе gеmееntе. Bij Turbodrive.nl kan je in slechts één dag de volledige scooter praktijk opleiding volgen, inclusief rijlessen en examen. Dit is een van de weinige scooter rijscholen in Nederland die deze service biedt. Je krijgt 4-5 praktijkrijlessen en doet op dezelfde middag nog je praktijkexamen bij het CBR.

Hou oud moet je zijn voor het praktijkexamen scooter?

Je kunt vanaf 16 jaar beginnen met praktijklessen en examen om je scooter rijbewijs te halen. Als je op je 15,5e al je scooter theorie examen haalt, kun je binnen een paar dagen na je 16e verjaardag al gaan rijden op je scooter. Wil je snel je scooter rijbewijs halen? Kies dan voor het complete scooter rijbewijs pakket van Turbodrive.nl. Wij helpen je bij het inplannen van jouw praktijklessen en examen net na je 16e verjaardag.

Hoeveel kost het scooter praktijk examen?

In 2023 kost het praktijkexamen voor de scooter bij het CBR €130,-. Maar er komen nog extra kosten bij voor het gebruik van de les-scooter en de aanwezigheid van de scooter rijinstructeur. Het is belangrijk om te weten dat je zonder scooter rijlessen niet zult slagen voor het praktijkexamen. Een gemiddelde leerling heeft 4 praktijklessen nodig voordat hij of zij goed voorbereid is op het scooter praktijk examen. De kosten per les zijn tussen de €40,- en €50,-, afhankelijk van de rijschool. Als je snel en voordelig je scooter rijbewijs wilt halen, biedt Turbodrive.nl een compleet pakket aan voor €560,-. Dit pakket dekt alle kosten, inclusief de kosten voor de theorie cursus en het praktijk examen.