MotorRijschool Den Haag

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

Bij Motorrijschool Den Haag zorgen we ervoor dat jij als leerling altijd dezelfde instructeur hebt gedurende je opleiding. Je kunt al beginnen met motorrijden vanaf je zeventiende. Voor het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

De motor rijopleiding begint met een proefles, die je een idee geeft van het aantal lesuren dat je nodig zult hebben om alle vaardigheden onder de knie te krijgen en veilig de weg op te kunnen. Op deze manier vergroot je je kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Onze instructeurs verzorgen de rijlessen. Om onze leerlingen de best mogelijke ervaring te bieden, begeleidt dezelfde instructeur je gedurende je hele opleidingstraject. Vergeet op de dag van het examen niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Je bent er klaar voor om je motorrijbewijs te halen. Ontdek de voordelen van onze motorrijlespakketten en opleidingen, verzorgd door de beste motorrijschool in Den Haag.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je alles te leren over verkeersregels en motorrijden. We maken gebruik van de nieuwste educatieve materialen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op het rijden op de weg met een motor.

motorrijschool den haag
motorrijschool den haag
motorrijlessen den haag
motorrijles den haag

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

Meld je direct aan voor een proefles

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Den Haag en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

Rijschool Den Haag

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Den Haag (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Den Haag!

Ons slagingspercentage bij het CBR, gebaseerd op onze geslaagde leerlingen, geeft een goed beeld van onze kwaliteit als motorrijschool. We hanteren een unieke lesmethode en hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vak. Dankzij onze focus op examengerichte lessen is de kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen erg hoog. Bovendien heb je bij ons over het algemeen minder rijlessen nodig en oefenen we alle bijzondere verrichtingen die tijdens het CBR-praktijkexamen voorkomen.

We begeleiden je van begin tot eind en je krijgt volledige aandacht van je vaste rijinstructeur. Onze motorrijlessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Daarnaast helpen onze lessen je om het CBR-theorie-examen gemakkelijker te halen, doordat we de motivatie hoog houden en een goede sfeer creëren. Met meerdere rijinstructeurs zijn er geen wachttijden en kun je meerdere lessen per week volgen, ook ’s avonds en in het weekend.

Motorrijopleiding op maat

Bij ons kun je in je eigen tempo rijden, zonder verrassingen. We zijn volledig transparant en je hoeft niet meer lessen te nemen dan nodig is. Heb je meer motorlessen nodig? Dat kan altijd!

motor rijbewijs a halen
motorrijbewijs halen

Motorrijlespakket

Wil je een gratis proefles volgen? Op die manier kun je samen met je rijinstructeur bepalen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het rijexamen. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een spoedcursus voor je rijbewijs. Met zo’n spoedcursus word je in korte tijd klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lespakketten die wij aanbieden, tegen voordelige tarieven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lespakket in termijnen af te betalen. Als student ontvang je bij ons ook nog eens studentenkorting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons krijg je kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Den Haag

Ben je op zoek naar een motorrijschool om je motorrijbewijs te halen? Turbodrive is dé rijschool in het centrum van Den Haag. We staan bekend om onze ervaring en altijd concurrerende tarieven. Ons team van vaste instructeurs heeft alle vaardigheden in huis om jou te helpen slagen voor je rijbewijs. We bieden verschillende pakketten aan om je motorrijbewijs te behalen.

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit als garantie voor het behalen van je rijbewijs. Turbodrive onderscheidt zich door een vast team van instructeurs, die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en vakbekwaam zijn. Naast hun expertise hebben ze allemaal veel rijervaring opgedaan in de praktijk.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen stellen ons vaak de vraag: “Wat zijn de kosten voor een motorrijbewijs?” Eigenlijk is dit voor iedereen anders. Het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt, verschilt per persoon, en niet iedereen slaagt in één keer voor het CBR-theorie- of praktijkexamen. Dus de totale kosten voor een motorrijbewijs zijn voor iedereen verschillend. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Afhankelijk van het aantal rijlessen en in hoeveel keer je slaagt voor je examens, kun je een inzicht hebben wat de totale kosten zullen zijn om een motorrijbewijs te halen.

motor rijbewijs halen

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?

Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.

Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?

Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.

Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?

Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.

Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?

Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.

Is de proefles gratis?

Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Prijzen van Motorrijschool Den Haag

Ben je op zoek naar een betaalbare motorrijschool in Den Haag? Bij TurboDrive.nl vind je scherpe tarieven, zodat goede rijlessen mogelijk zijn binnen elk budget. Onze rijbewijs pakketten zijn op maat gemaakt en worden aangeboden tegen lage prijzen. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een uitstekende deal, toch?

Welke rijschool is de beste?

Elke dag verwelkomen we leerlingen die niet tevreden waren over hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles merken ze meteen dat de motorrijlessen bij ons veel beter zijn. Ze geven dit zelf ook aan en willen direct verder gaan met de lessen bij TurboDrive. We zijn ons bewust van onze kwaliteiten en ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn wij van mening dat we de beste motorrijschool in Den Haag zijn. De leerlingen die overstappen bevestigen dit ook. We zijn trots op onze resultaten en de tevredenheid van onze leerlingen. Dit geeft ons de energie om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te halen. Dus wil jij je A rijbewijs halen bij de beste motorrijschool? Dan zit je bij ons goed!

Motorrijschool Den Haag vrouwen

Bij ons zijn meerdere vrouwelijke rijinstructeurs werkzaam. Sommige leerlingen voelen zich prettiger bij vrouwelijke instructeurs. Omdat we willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren vakdocenten met vele jaren ervaring in de rijschoolbranche. Ze voegen zeker waarde toe aan onze motorrijschool. Samen met hen helpen we al onze leerlingen persoonlijk om hun motorrijbewijs te behalen. Of je nu hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw wilt, je bent bij ons aan het juiste adres!

Spoedcursus volgen

Vaak kunnen jongeren niet wachten en willen ze hun motorrijbewijs snel halen. TurboDrive biedt een spoedcursus voor het motorrijbewijs A aan. Je kunt meerdere motorlessen per week volgen, ook in de weekenden en avonden. Tijdens de spoedcursus krijg je examengerichte motorrijlessen waarbij je de bijzondere verrichtingen oefent op de examenroutes van het CBR. Het is al bewezen dat je met een spoedcursus je motorrijbewijs veel sneller kunt halen. Wil jij snel je rijbewijs A halen? Dan kun je bij Motorrijschool Den Haag een spoedcursus volgen!

Motorrijles Den Haag

Altijd al gedroomd van motorrijden in Den Haag? Bij Motorrijschool Turbodrive staan we klaar om je te helpen bij het behalen van je motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs zullen je alles bijbrengen wat je moet weten om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan.

We beschikken over moderne motoren en bieden flexibele lesmomenten aan, zodat je de rijlessen kunt plannen op tijden die passen bij jouw drukke schema. Kies voor kwaliteit en veiligheid en begin vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Den Haag.

Daarom kies je voor onze motorrijschool in Den Haag

Als je op zoek bent naar professionele rijlessen in Den Haag, ben je bij Motorrijschool Den Haag aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar om je alles te leren wat je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Bij ons ontvang je persoonlijke begeleiding en kun je rekenen op flexibele lesmomenten, zodat je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen wanneer het jou uitkomt.

Naast rijlessen voor het motorrijbewijs bieden we ook vervolglessen aan voor mensen die al over een motorrijbewijs beschikken. Zo kun je bij ons terecht voor het behalen van een rijbewijs voor een groter motorrijtuig of het verbeteren van je rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en kies voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Den Haag en omgeving. We helpen je graag op weg naar het motorrijbewijs!