MotorRijschool Pijnacker

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in Pijnacker

Bij onze motorrijschool in Pijnacker zorgen we ervoor dat je tijdens je opleiding altijd een vaste instructeur hebt die je begeleidt. Je kunt al beginnen met motorrijden zodra je zeventien jaar oud bent. Maar, om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive vind je ervaren rijinstructeurs die klaarstaan om je volledig te begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van de meest recente educatieve middelen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motorfiets.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Begin je motorrijopleiding met een introductieles, zodat je een inschatting kunt maken van het aantal lessen dat je nodig hebt om alle vaardigheden onder de knie te krijgen en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je je kans op succes bij het praktijkexamen.

Onze instructeurs zullen jou lesgeven. Om jou een geweldige ervaring te bieden, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele opleidingstraject begeleiden. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Ben je klaar om je motorrijbewijs te halen? Ontdek dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en opleidingen, verzorgd door de beste motorrijschool in Pijnacker.

motorrijschool pijnacker
motorrijschool in pijnacker
motorrijlessen pijnacker
motorrijles pijnacker

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Pijnackeren omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

pijnacker

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Pijnacker (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Pijnacker!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Wij beschouwen het succes van onze leerlingen als een goede indicator voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze benadering is uniek en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze branche. We richten ons op examengerichte lessen, wat je kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk vergroot. Daarnaast heb je meestal minder rijlessen nodig bij ons, en besteden we aandacht aan alle speciale manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het allereerste moment tot aan het einde staan we volledig voor je klaar, en je geniet van de volle aandacht van je toegewijde rijinstructeur. Onze motorrijlessen bieden niet alleen educatie maar ook plezier. Bovendien dragen onze lessen bij aan het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We houden de motivatie hoog en creëren een gezellige sfeer. Met diverse rijinstructeurs vermijden we wachttijden, waardoor je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons kun je in alle vrijheid rijden op jouw eigen tempo, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen. We zijn open en je hoeft niet meer lessen te volgen dan strikt noodzakelijk. Als je toch meer motorlessen nodig hebt, is dat altijd mogelijk!

motor rijbewijs a halen pijnacker
motorrijbewijs halen pijnacker

Motorrijlespakketten

Zou je graag eens een gratis proefles willen uitproberen? Op die manier kun je samen met je instructeur bepalen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om een versnelde cursus te volgen voor je rijbewijs. Met zo’n spoedcursus word je in korte tijd klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast bieden we verschillende lespakketten aan tegen voordelige tarieven. Je kunt zelfs ervoor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student krijg je bovendien korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons staat kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs hoog in het vaandel!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Pijnacker

Op zoek naar een motorrijschool om je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Pijnacker ben je aan het juiste adres. In het centrum van Pijnacker bieden we expertise en altijd scherpe prijzen. Onze vaste instructeurs hebben alle nodige vaardigheden om je naar je rijbewijs te leiden. We hebben verschillende pakketten beschikbaar om je motorrijbewijs te behalen.

Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons kwaliteit krijgt als garantie voor het behalen van je rijbewijs. Motorrijschool Pijnacker staat bekend om het vaste team van instructeurs, die allemaal goed zijn opgeleid en vakbekwaam zijn. Naast hun deskundigheid hebben ze ook veel praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Vaak vragen onze leerlingen ons: “Hoeveel kost een motorrijbewijs?” Eigenlijk is dit voor iedereen verschillend. Het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt, is voor iedereen anders, en niet iedereen slaagt in één keer voor het CBR-theorie- of praktijkexamen. Dus de totale kosten voor een motorrijbewijs kunnen variëren. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Naargelang het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je slaagt voor je examens, kun je een idee krijgen van de totale kosten om je motorrijbewijs te behalen.

motor rijbewijs halen pijnacker

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in Pijnacker

Op zoek naar betaalbare motorrijlessen in Pijnacker? Bij ons vind je aantrekkelijke prijzen, zodat je kwalitatieve rijlessen kunt volgen zonder je budget te overbelasten. Onze lesarrangementen worden op maat gemaakt en tegen vriendelijke tarieven aangeboden. Bovendien geven we je de optie om je lespakket in termijnen te betalen. Een geweldige kans, vind je niet?

Welke rijschool is de beste in Pijnacker?

Elke dag ontvangen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles zul je meteen merken dat de kwaliteit van de motorrijlessen bij ons veel beter is. Dit ervaren ze zelf ook, waardoor ze meteen verder willen met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Pijnacker zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool Pijnacker vrouwen

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vrouwelijke rijinstructeurs. Voor sommige leerlingen voelt het prettiger om les te krijgen van een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, hebben we ervoor gekozen om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Ze dragen significant bij aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw, bij ons ben je aan het juiste adres!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je haast om je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Pijnacker bieden we een versnelde cursus aan voor het behalen van je motorrijbewijs A. Je kunt meerdere motorlessen per week volgen, zelfs in het weekend en ’s avonds. Gedurende deze spoedcursus krijg je lessen gericht op het examen, waarbij je speciale manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Het is bewezen dat je met een versnelde cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Voel je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons een spoedcursus volgen!

Motorrijles Pijnacker

Heb je altijd al gedroomd van motorrijden in Pijnacker? Bij Motorrijschool Turbodrive helpen we je graag op weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je alle vereiste vaardigheden aan te leren, zodat je zelfverzekerd en veilig de weg op kunt.

Bij ons beschik je over moderne motoren en heb je de vrijheid om de lestijden te kiezen die het beste bij jou passen. Hierdoor kun je de lessen inplannen op momenten die jou goed uitkomen. Kies voor kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Pijnacker.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in Pijnacker?

Op zoek naar hoogwaardige rijlessen in Pijnacker? Bij Motorrijschool Pijnacker zit je goed. Onze ervaren instructeurs zijn er helemaal klaar voor om je alle vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding en kun je profiteren van flexibele lesuren, zodat je op jouw eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wil je jouw motorvaardigheden verbeteren of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons kun je naast de reguliere motorrijlessen ook vervolglessen volgen. Denk aan het behalen van een rijbewijs voor een zwaarder motorrijtuig of het verbeteren van je bestaande rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Pijnacker en omstreken. We zijn er helemaal klaar voor om je te helpen bij het behalen van jouw motorrijbewijs!