MotorRijschool Wateringen

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in Wateringen

Bij onze motorrijschool in Wateringen zorgen we ervoor dat je tijdens je opleiding altijd een vaste instructeur hebt die je begeleidt. Je kunt al starten met motorrijden zodra je zeventien jaar oud bent. Echter, om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je volledig te begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van de nieuwste educatieve middelen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Je start je motorrijopleiding met een proefles, waardoor je een idee krijgt van het aantal lessen dat je nodig hebt om alle vaardigheden te beheersen en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je je kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Je krijgt les van onze instructeurs. Om jou een optimale ervaring te geven, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele opleidingstraject begeleiden. Denk eraan om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Voel je je gereed om je motorrijbewijs te behalen? Verken dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en opleidingen, aangeboden door de toonaangevende motorrijschool in Wateringen.

motorrijschool wateringen
motorrijschool in wateringen
motorrijlessen wateringen
motorrijles wateringen

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Wateringen en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

Wateringen

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Wateringen (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Wateringen!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Wij beschouwen het succes van onze leerlingen als een goede indicator voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze lesmethode is uniek en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in de branche. We leggen de nadruk op examengerichte lessen, wat de kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk vergroot. Daarnaast heb je meestal minder rijlessen nodig bij ons en besteden we aandacht aan alle speciale manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het allereerste moment tot aan het einde staan we voor je klaar en krijg je de volledige aandacht van je toegewezen rijinstructeur. Onze motorrijlessen zijn niet alleen educatief, maar ook plezierig. Bovendien dragen onze lessen bij aan het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen, doordat we de motivatie hoog houden en een gezellige sfeer creëren. Met meerdere rijinstructeurs zijn er geen wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons heb je de vrijheid om te rijden op jouw eigen tempo, zonder verrassingen tegen te komen. We zijn transparant en je hoeft niet meer lessen te volgen dan echt nodig is. Mocht je toch meer motorlessen nodig hebben, dan is dat altijd een optie!

motor rijbewijs a halen wateringen
motorrijbewijs halen wateringen

Motorrijlespakketten

Wil je graag een kosteloze proefles uitproberen? Zo kun je samen met je instructeur vaststellen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. Bij ons heb je tevens de keuze om een versnelde cursus voor je rijbewijs te volgen. Met zo’n spoedcursus word je in korte tijd klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Bovendien bieden we diverse lespakketten aan tegen gunstige tarieven. Het is zelfs mogelijk om je lesarrangement in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van studentenkorting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons staat kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs centraal!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Wateringen

Ben je op zoek naar een motorrijschool om je motorrijbewijs te behalen? Dan ben je bij Motorrijschool Wateringen aan het juiste adres. Gevestigd in het hart van Wateringen, staan we bekend om onze expertise en altijd concurrerende prijzen. Ons team van vaste instructeurs beschikt over alle vereiste vaardigheden om je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We bieden diverse pakketten aan om je motorrijbewijs te behalen.

Bij ons kun je erop rekenen dat je kwaliteit krijgt als garantie voor het behalen van je rijbewijs. Motorrijschool Wateringen valt op door het vaste team van instructeurs, die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en bekwaam zijn in hun vak. Naast hun expertise hebben ze ook ruime praktijkervaring opgebouwd.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen vragen ons vaak: “Wat kost een motorrijbewijs?” Eigenlijk is dit voor iedereen anders. Het aantal benodigde motorrijlessen verschilt per persoon, en niet iedereen slaagt in één keer voor het CBR-theorie- of praktijkexamen. Daarom kunnen de totale kosten voor een motorrijbewijs verschillen. Wel kunnen we de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Naargelang het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je slaagt voor je examens, kun je een idee krijgen van de totale kosten om je motorrijbewijs te behalen.

motor rijbewijs halen wateringen

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?

Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.

Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?

Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.

Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?

Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.

Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?

Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.

Is de proefles gratis?

Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in Wateringen

Ben je op zoek naar betaalbare motorrijlessen in Wateringen? Bij ons ontdek je gunstige prijzen, waardoor je hoogwaardige rijlessen kunt volgen zonder je budget te belasten. Onze rijlespakketten zijn op maat gemaakt en worden aangeboden tegen vriendelijke tarieven. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een uitstekende deal, nietwaar?

Welke rijschool is de beste in Wateringen?

Elke dag verwelkomen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren over hun vorige motorrijschool. Na een kosteloze proefles zul je direct merken dat de motorrijlessen bij ons van veel betere kwaliteit zijn. Dit ervaren ze zelf ook, waardoor ze meteen verder willen met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Wateringen zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool Wateringen vrouwen

Bij ons vind je diverse vrouwelijke rijinstructeurs. Sommige leerlingen voelen zich prettiger bij vrouwelijke instructeurs. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren vakdocenten met vele jaren ervaring in de rijschoolbranche. Ze dragen absoluut bij aan onze motorrijschool. Samen met hen helpen we al onze leerlingen persoonlijk om hun motorrijbewijs te behalen. Of je nu hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw wilt, je bent bij ons aan het juiste adres!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Wil je snel je motorrijbewijs halen? Bij Motorrijschool Wateringen bieden we een spoedcursus aan voor het behalen van het motorrijbewijs A. Je kunt meerdere motorlessen per week volgen, zelfs in het weekend en ’s avonds. Tijdens deze intensieve cursus krijg je examengerichte lessen waarbij je de speciale manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Het is bewezen dat je met een spoedcursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Ben je klaar om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons een spoedcursus volgen!

Motorrijles Wateringen

Droom je er al lang van om te leren motorrijden in Wateringen? Bij Motorrijschool Turbodrive helpen we je graag op weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle benodigde vaardigheden bij te brengen, zodat je zelfverzekerd en veilig de weg op kunt gaan.

Bij ons vind je moderne motoren en kun je zelf de lestijden bepalen die het beste bij jou passen. Hierdoor kun je de lessen plannen op momenten die jou goed uitkomen. Ga voor kwaliteit en veiligheid en begin vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Wateringen.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in Wateringen?

Ben je op zoek naar professionele rijlessen in Wateringen? Bij Motorrijschool Wateringen ben je aan het goede adres. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je alles bij te brengen wat je nodig hebt om veilig en vol vertrouwen de weg op te gaan. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, zodat je in je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt halen wanneer het jou het beste uitkomt.

Naast het volgen van motorrijlessen bieden we ook vervolglessen aan voor personen die al in het bezit zijn van een motorrijbewijs. Bij ons kun je bijvoorbeeld lessen volgen voor het behalen van een rijbewijs voor een groter motorrijtuig of om je rijvaardigheid te verbeteren. Kies voor kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Wateringen en omgeving. We staan klaar om je te begeleiden naar het behalen van je motorrijbewijs!