MotorRijschool Delfgauw

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in Delfgauw

Bij ons krijg je altijd een vaste instructeur toegewezen die je begeleidt tijdens je motorrijopleiding in Delfgauw. Je kunt al starten met motorrijden zodra je zeventien jaar oud bent. Echter, om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive heb je ervaren rijinstructeurs tot je beschikking die je volledig ondersteunen bij het aanleren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van de nieuwste educatieve hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Start je avontuur in de wereld van motorrijden met een kennismakingsles. Hiermee krijg je een idee van het aantal lessen dat je nodig hebt om alle benodigde vaardigheden te beheersen en veilig de weg op te gaan. Zo leg je een stevige basis voor succes bij het praktijkexamen.

Je krijgt les van onze instructeurs. Om jou een uitstekende ervaring te bezorgen, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele leertraject begeleiden. Vergeet niet op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Voel je je gereed om je motorrijbewijs te behalen? Verken dan de pluspunten van onze motorrijlespakketten en trainingen, aangeboden door de vooraanstaande motorrijschool in Delfgauw.

motorrijschool delfgauw
motorrijschool in delfgauw
motorrijlessen delfgauw
motorrijles delfgauw

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Delfgauw en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

Delfgauw

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Delfgauw (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Delfgauw!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Wij vinden het succes van onze leerlingen een goede graadmeter voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is bijzonder en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze sector. We leggen de nadruk op lessen die zijn gericht op het examen, wat je kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk vergroot. Bovendien heb je meestal minder rijlessen nodig bij ons, en besteden we aandacht aan alle speciale manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het allereerste moment staan we volledig voor je klaar, en je krijgt de onverdeelde aandacht van je toegewijde rijinstructeur gedurende de hele rit. Onze motorrijlessen bieden niet alleen leerzame momenten maar ook plezierige ervaringen. Bovendien dragen onze lessen bij aan het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We houden de motivatie hoog en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens de lessen. Met verschillende rijinstructeurs vermijden we wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons heb je alle vrijheid om op jouw eigen tempo te rijden, zonder plotselinge verrassingen tegen te komen. We zijn transparant en je hoeft niet meer lessen te volgen dan nodig is. Mocht je echter meer motorlessen nodig hebben, dan behoort dat altijd tot de mogelijkheden!

motor rijbewijs a halen delfgauw
motorrijbewijs halen delfgauw

Motorrijlespakketten

Wil je graag eens een gratis proefles uitproberen? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen bepalen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. Bij ons heb je ook de optie om een versnelde cursus te volgen voor je rijbewijs. Met zo’n spoedcursus word je in korte tijd klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast bieden we verschillende lespakketten aan tegen gunstige tarieven. Je kunt zelfs ervoor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons staat kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs hoog in het vaandel!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Delfgauw

Ben je op zoek naar een motorrijschool om je motorrijbewijs te behalen? Bij Motorrijschool Delfgauw zit je goed. In het hart van Delfgauw bieden we deskundigheid en altijd concurrerende prijzen. Onze vaste instructeurs bezitten alle vereiste vaardigheden om je naar je rijbewijs te begeleiden. We hebben diverse pakketten beschikbaar om je motorrijbewijs te behalen.

Bij ons mag je ervan uitgaan dat je gegarandeerd kwaliteit krijgt om je rijbewijs te halen. Motorrijschool Delfgauw heeft een vast team van instructeurs die allemaal goed zijn opgeleid en vaardig zijn. Naast hun kennis hebben ze ook veel praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen vragen ons vaak: “Wat zijn de kosten van een motorrijbewijs?” Eigenlijk verschilt dit voor iedereen. Het aantal benodigde motorrijlessen varieert per persoon, en niet iedereen slaagt in één keer voor het CBR-theorie- of praktijkexamen. Daarom kunnen de totale kosten voor een motorrijbewijs verschillen. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Naargelang het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je slaagt voor je examens, kun je een idee krijgen van de totale kosten om je motorrijbewijs te behalen.

motor rijbewijs halen delfgauw

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in Delfgauw

Ben je op zoek naar voordelige motorrijlessen in Delfgauw? Bij ons ontdek je aantrekkelijke prijzen, zodat je hoogwaardige rijlessen kunt volgen zonder je budget te overschrijden. Onze lespakketten worden op maat samengesteld en tegen vriendelijke tarieven aangeboden. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een fantastische kans, vind je niet?

Welke rijschool is de beste in Delfgauw?

Iedere dag verwelkomen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een kosteloze proefles zul je direct opmerken dat de kwaliteit van de motorrijlessen bij ons aanzienlijk beter is. Dit ervaren ze ook zelf, waardoor ze direct verder willen met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Delfgauw zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool Delfgauw vrouwen

Bij ons heb je de keuze uit diverse vrouwelijke rijinstructeurs. Voor sommige leerlingen voelt het fijner om les te krijgen van een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te stellen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met vele jaren ervaring in de rijschoolbranche. Ze dragen aanzienlijk bij aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw, bij ons zit je goed!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je haast om je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Delfgauw bieden we een intensieve cursus aan om je motorrijbewijs A te behalen. Je kunt meerdere motorlessen per week volgen, zelfs in het weekend en ’s avonds. Tijdens deze intensieve cursus krijg je examengerichte lessen waarbij je specifieke manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Het is bewezen dat je met een spoedcursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Voel je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons een spoedcursus rijbewijs volgen!

Motorrijles Delfgauw

Droom je er altijd al van om te gaan motorrijden in Delfgauw? Bij Motorrijschool Turbodrive helpen we je graag om je motorrijbewijs te halen. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar om je alle nodige vaardigheden bij te brengen, zodat je vol zelfvertrouwen en veilig de weg op kunt gaan.

Bij ons heb je toegang tot moderne motoren en kun je zelf bepalen wanneer je wilt lessen. Zo kun je de lessen plannen op tijden die jou het beste uitkomen. Ga voor topkwaliteit en veiligheid en begin vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Delfgauw.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in Delfgauw?

Ben je op zoek naar kwalitatieve rijlessen in Delfgauw? Dan zit je goed bij Motorrijschool Delfgauw. Onze ervaren instructeurs staan helemaal voor je klaar om je alle nodige vaardigheden aan te leren, zodat je veilig en zelfverzekerd de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, zodat je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt halen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wil je jouw motorvaardigheden verbeteren of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons kun je naast de reguliere motorrijlessen ook vervolglessen volgen. Denk aan het behalen van een rijbewijs voor een zwaarder motorrijtuig of het verbeteren van je bestaande rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Delfgauw en omstreken. We zijn er helemaal klaar voor om je te helpen bij het behalen van jouw motorrijbewijs!