MotorRijschool rijswijk

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in rijswijk

Bij ons staat er altijd een vaste instructeur voor je klaar om je te begeleiden tijdens je motorrijopleiding in Rijswijk. Je kunt al beginnen met motorrijlessen zodra je zeventien jaar bent. Maar om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive kun je rekenen op ervaren rijinstructeurs die je volledig begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorvaardigheden. We maken gebruik van een unieke lesmethode om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Start jouw avontuur in de wereld van motorrijden met een proefles. Hierdoor krijg je een duidelijker beeld van het aantal lessen dat je nodig hebt om alle benodigde vaardigheden te leren en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je jouw kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Laat onze deskundige instructeurs je begeleiden. Tijdens jouw hele leertraject staat dezelfde instructeur voor je klaar om je te ondersteunen en een geweldige ervaring te bezorgen. Zorg ervoor dat je op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs bij je hebt.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Ben je er klaar voor om je motorrijbewijs te behalen? Ontdek dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en trainingen, verzorgd door onze gerenommeerde motorrijschool in Rijswijk.

motorrijschool rijswijk
motorrijschool in rijswijk
motorrijlessen rijswijk
motorrijles rijswijk

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool rijswijk en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

rijswijk

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Rijswijk (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van rijswijk!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage ? Bij ons draait alles om jouw succes, want dat is de maatstaf voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is volledig uniek en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze sector. We leggen de focus op lessen die specifiek gericht zijn op het examen, wat je kans vergroot om bij het eerste CBR-examen je motorrijbewijs te behalen. Daarnaast zijn er over het algemeen minder rijlessen nodig bij ons en besteden we uitgebreid aandacht aan alle vereiste manoeuvres tijdens het CBR-praktijkexamen.

Vanaf het allereerste moment zijn we er helemaal voor jou en krijg je de onverdeelde aandacht van je eigen rijinstructeur gedurende de gehele lesperiode. Onze motorrijlessen bieden niet alleen leerervaringen, maar ook een aangename rit. Bovendien helpen onze lessen je bij het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We zorgen ervoor dat je motivatie hoog blijft en een ontspannen sfeer tijdens de lessen. Door te werken met diverse instructeurs vermijden we wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons heb je volledige vrijheid om op jouw eigen tempo te rijden, zonder onaangename verrassingen tegen te komen. We zijn open en je hoeft niet meer lessen te volgen dan strikt noodzakelijk is. Maar mocht je toch behoefte hebben aan extra motorlessen, dan behoort dat altijd tot de mogelijkheden!

motor rijbewijs a halen rijswijk
motorrijbewijs halen rijswijk

Motorrijlespakketten

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende proefles? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen beoordelen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. We bieden ook een versnelde cursus aan om je rijbewijs te halen. Met zo’n spoedcursus ben je snel klaar voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast hebben we verschillende lespakketten tegen voordelige tarieven beschikbaar. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons staat kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs hoog in het vaandel!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit rijswijk

Overweeg je om je motorrijbewijs te halen en ben je op zoek naar een betrouwbare motorrijschool? Dan ben je bij Motorrijschool Rijswijk aan het juiste adres. Gelegen in het centrum van Rijswijk, bieden we expertise en altijd concurrerende tarieven. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je volledig te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We hebben verschillende lespakketten beschikbaar om je te helpen bij het behalen van je motorrijbewijs.

Wanneer je voor ons kiest, mag je verwachten dat je kunt rekenen op uitstekende begeleiding om je rijbewijs te halen. Bij Motorrijschool Rijswijk hebben we een team van vaste instructeurs die allemaal goed zijn opgeleid en veel ervaring hebben. Naast hun expertise hebben ze ook veel praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen vragen ons vaak: “Wat kost een motorrijbewijs?” In de praktijk verschilt dit voor iedereen. Het aantal benodigde lessen om je motorrijbewijs te halen varieert per persoon, en niet iedereen slaagt direct voor zowel het CBR theorie- als praktijkexamen. Hierdoor kunnen de totale kosten voor het behalen van je motorrijbewijs verschillen. We kunnen je echter wel een overzicht geven van de kosten van de CBR-examens.

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Je kunt een inschatting maken van de totale kosten voor het behalen van je motorrijbewijs door te kijken naar het aantal lessen dat je nodig hebt en hoe goed je presteert bij de examens.

motor rijbewijs halen rijswijk

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in rijswijk

Ben je op zoek naar betaalbare motorrijlessen in Rijswijk? Bij ons kun je lessen volgen tegen aantrekkelijke tarieven, zodat je hoogwaardige instructie kunt krijgen zonder je budget te overbelasten. We stellen speciale lespakketten voor je samen tegen voordelige tarieven. Daarnaast geven we je de optie om je lespakket in termijnen te betalen. Een geweldige kans, vind je niet?

Welke rijschool is de beste in rijswijk?

Elke dag verwelkomen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles zul je direct merken dat onze motorrijlessen van veel betere kwaliteit zijn. Dit ervaren zij ook, waardoor ze direct verder willen met de lessen bij ons. We kennen onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Rijswijk zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit stimuleert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool rijswijk vrouwen

Bij ons heb je de mogelijkheid om te leren van een vrouwelijke rijinstructeur als je dat wilt. Sommige leerlingen voelen zich namelijk meer op hun gemak bij een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs in dienst te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met veel expertise in de rijschoolbranche. Ze dragen waardevol bij aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of een vrouw, bij ons vind je wat je zoekt!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je interesse om snel je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Rijswijk bieden we een versnelde cursus aan om je rijbewijs A te behalen. Je kunt ervoor kiezen om meerdere motorlessen per week te volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend. Tijdens deze spoedcursus ontvang je specifieke training gericht op het examen, waarbij je verschillende manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Onderzoek heeft aangetoond dat je met deze versnelde cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Voel je je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons van start gaan met de versnelde cursus!

Motorrijles rijswijk

Heb je altijd al gedroomd van motorrijden? Bij Motorrijschool TurboDrive in Rijswijk zijn we er om die droom werkelijkheid te maken en je te begeleiden bij het behalen van je motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar om je alle benodigde vaardigheden bij te brengen, zodat je met vertrouwen en veiligheid de weg op kunt.

Bij ons kun je profiteren van het rijden op moderne motoren en heb je de vrijheid om zelf te kiezen wanneer je wilt lessen. Zo kun je de lessen plannen op momenten die het beste bij jou passen. Kies voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Rijswijk.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in rijswijk?

Op zoek naar hoogwaardige rijlessen in Rijswijk? Dan zit je goed bij Motorrijschool Rijswijk. Onze ervaren instructeurs staan volledig voor je klaar om je alle nodige vaardigheden aan te leren, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, waardoor je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wil je graag je motorvaardigheden verbeteren of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons kun je niet alleen standaard motorrijlessen volgen, maar bieden we ook gevorderde lessen aan. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van een rijbewijs voor een krachtiger motorvoertuig of het versterken van je huidige rijvaardigheid. Kies voor uitmuntende kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Rijswijk en omgeving. We zijn er klaar voor om je te begeleiden naar het behalen van jouw motorrijbewijs!