MotorRijschool voorschoten

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in voorschoten

Bij ons kun je altijd rekenen op een vaste instructeur die je begeleidt tijdens je motorrijopleiding in Voorschoten. Je kunt al starten met motorrijlessen zodra je zeventien jaar bent, maar om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive krijg je de ondersteuning van ervaren rijinstructeurs die je volledig begeleiden bij het aanleren van verkeersregels en motorvaardigheden. We hanteren een speciale lesaanpak om ervoor te zorgen dat je klaar bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Begin jouw avontuur in de wereld van motorrijden met een proefles. Hierdoor krijg je een beter idee van het aantal lessen dat je nodig hebt om alle vereiste vaardigheden te leren en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je jouw kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Laat onze ervaren instructeurs je begeleiden. Gedurende jouw hele leerproces staat dezelfde instructeur voor je klaar om je te ondersteunen en een uitstekende ervaring te bieden. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Voel je je klaar om je motorrijbewijs te halen? Verken dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en trainingen, aangeboden door onze gerenommeerde motorrijschool in Voorschoten.
motorrijschool voorschoten
motorrijschool in voorschoten
motorrijlessen voorschoten
motorrijles voorschoten

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool voorschoten en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

voorschoten

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Voorschoten (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van voorschoten!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Bij ons staat jouw succes voorop, want dat is de graadmeter voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is volledig uniek en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze branche. We leggen de nadruk op lessen die specifiek gericht zijn op het examen, wat je kans vergroot om bij het eerste CBR-examen je motorrijbewijs te halen. Bovendien zijn er doorgaans minder rijlessen nodig bij ons en besteden we grondig aandacht aan alle vereiste manoeuvres tijdens het CBR-praktijkexamen.

Vanaf het allereerste moment staan we volledig voor je klaar en krijg je de volledige aandacht van je eigen rijinstructeur gedurende de hele lesperiode. Onze motorrijlessen bieden niet alleen leermomenten, maar ook een plezierige ervaring. Bovendien dragen onze lessen bij aan het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We zorgen ervoor dat je motivatie hoog blijft en creëren een gezellige sfeer tijdens de lessen. Door samen te werken met verschillende instructeurs vermijden we wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons bepaal jij helemaal zelf hoe snel je vordert, zonder onverwachte obstakels tegen te komen. We zijn transparant en je hoeft niet meer lessen te volgen dan echt nodig is. Maar als je toch extra motorlessen wilt, dan kan dat altijd!

motor rijbewijs a halen voorschoten
motorrijbewijs halen voorschoten

Motorrijlespakketten

Overweeg je een vrijblijvende proefles? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen inschatten hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. We bieden ook een versnelde cursus aan om je rijbewijs te halen. Met zo’n spoedcursus ben je snel klaar voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast hebben we verschillende lespakketten tegen voordelige tarieven beschikbaar. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons staat kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs hoog in het vaandel!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit voorschoten

Denk je eraan om je motorrijbewijs te halen en zoek je een betrouwbare motorrijschool? Dan zit je goed bij Motorrijschool Voorschoten. Gevestigd in het hart van Voorschoten, bieden we expertise en altijd scherpe tarieven. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je volledig te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We hebben diverse lespakketten beschikbaar om je te ondersteunen bij het behalen van je motorrijbewijs.

Als je voor ons kiest, kun je rekenen op uitstekende begeleiding om je rijbewijs te halen. Bij Motorrijschool Voorschoten hebben we een team van vaste instructeurs die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en veel ervaring hebben. Naast hun expertise hebben ze ook ruime praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen vragen ons vaak: “Wat kost een motorrijbewijs?” In de praktijk verschilt dit voor iedereen. Het aantal benodigde lessen om je motorrijbewijs te halen varieert per persoon, en niet iedereen slaagt direct voor zowel het CBR theorie- als praktijkexamen. Hierdoor kunnen de totale kosten voor het behalen van je motorrijbewijs verschillen. We kunnen je echter wel een overzicht geven van de kosten van de CBR-examens.

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Je kunt zelf een idee krijgen van de totale kosten voor het behalen van je motorrijbewijs door te beoordelen hoeveel lessen je denkt nodig te hebben en hoe goed je het doet bij de examens.

motor rijbewijs halen voorschoten

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in voorschoten

Wil je graag betaalbare motorrijlessen in Voorschoten volgen? Bij ons krijg je les tegen aantrekkelijke tarieven, zodat je hoogwaardige instructie kunt ontvangen zonder je budget te overbelasten. We bieden speciale lespakketten aan tegen voordelige tarieven en je hebt zelfs de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een fantastische kans, toch?

Welke rijschool is de beste in voorschoten?

Iedere dag begroeten we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles zul je direct ervaren dat onze motorrijlessen van veel betere kwaliteit zijn. Dit ervaren zij ook, waardoor ze meteen verder willen met de lessen bij ons. We zijn bekend met onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Voorschoten zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool voorschoten vrouwen

Bij ons kun je ervoor kiezen om te leren van een vrouwelijke rijinstructeur als dat je voorkeur heeft. Sommige leerlingen voelen zich namelijk meer op hun gemak bij een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met veel kennis van zaken in de rijschoolbranche. Ze leveren een waardevolle bijdrage aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een mannelijke of vrouwelijke instructeur, bij ons vind je wat je zoekt!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je interesse om je motorrijbewijs snel te halen? Bij Motorrijschool Voorschoten bieden we een versnelde cursus aan om je rijbewijs A te behalen. Je kunt ervoor kiezen om meerdere motorlessen per week te volgen, zelfs in de avonden en in het weekend. Tijdens deze intensieve cursus ontvang je specifieke training gericht op het examen, waarbij je verschillende manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Onderzoek heeft aangetoond dat je met deze versnelde cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Voel je je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons direct beginnen met de versnelde cursus!

Motorrijles voorschoten

Heb je altijd al gedroomd van motorrijden? Bij Motorrijschool TurboDrive in Voorschoten helpen we je graag om die droom waar te maken en je te begeleiden bij het behalen van je motorrijbewijs. Onze deskundige instructeurs zijn er om je alle nodige vaardigheden aan te leren, zodat je met vertrouwen en veiligheid de weg op kunt.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te rijden op moderne motoren en kun je zelf bepalen wanneer je wilt lessen. Op die manier kun je de lessen inplannen op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Ga voor topkwaliteit en veiligheid en begin vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Voorschoten.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in voorschoten?

Ben je op zoek naar hoogwaardige rijlessen in Voorschoten? Dan ben je aan het juiste adres bij Motorrijschool Voorschoten. Onze ervaren instructeurs staan volledig voor je klaar om je alle nodige vaardigheden aan te leren, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, waardoor je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wil je jouw motorvaardigheden graag verbeteren of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons kun je niet alleen standaard motorrijlessen volgen, maar bieden we ook gevorderde lessen aan. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van een rijbewijs voor een krachtiger motorvoertuig of het versterken van jouw huidige rijvaardigheid. Kies voor topkwaliteit en kom naar Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Voorschoten en omstreken. We zijn er om je te begeleiden naar het behalen van jouw motorrijbewijs!