MotorRijschool gouda

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in gouda

Bij ons word je altijd gekoppeld aan een vaste instructeur die je begeleidt tijdens je motorrijopleiding in Gouda. Je kunt al beginnen met motorrijden zodra je zeventien jaar oud bent. Maar om mee te doen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je volledig te begeleiden bij het aanleren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van onze unieke lesmethode om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Start je reis in de wereld van het motorrijden met een kennismakingsles. Dit geeft je een duidelijker idee van hoeveel lessen je nodig hebt om alle vaardigheden onder de knie te krijgen en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je je kans op succes bij het praktijkexamen.

Je krijgt begeleiding van onze ervaren instructeurs. Om je een geweldige ervaring te bezorgen, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele leerproces ondersteunen. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Ben je er klaar voor om je motorrijbewijs te halen? Ontdek dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en trainingen, verzorgd door onze gerenommeerde motorrijschool in Gouda.

motorrijschool gouda
motorrijschool in gouda
motorrijlessen gouda
motorrijles gouda

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool gouda en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

gouda

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Gouda (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van gouda!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Bij ons staat jouw succes centraal als maatstaf voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is uniek en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze sector. We leggen de nadruk op lessen die gericht zijn op het examen, wat je kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk vergroot. Daarnaast zijn er over het algemeen minder rijlessen nodig bij ons, en besteden we aandacht aan alle specifieke manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het allereerste moment staan we volledig voor je klaar en krijg je de volledige aandacht van je persoonlijke rijinstructeur gedurende de hele lesperiode. Onze motorrijlessen bieden niet alleen leerzame momenten, maar ook een plezierige ervaring. Bovendien helpen onze lessen je bij het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We zorgen ervoor dat de motivatie hoog blijft en creëren een gezellige sfeer tijdens de lessen. Door samen te werken met verschillende rijinstructeurs vermijden we wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons heb je de vrijheid om helemaal op jouw eigen tempo te rijden, zonder onaangename verrassingen tegen te komen. We zijn open en je hoeft niet meer lessen te volgen dan strikt noodzakelijk is. Maar als je toch meer motorlessen nodig hebt, dan is dat altijd een optie!

motor rijbewijs a halen gouda
motorrijbewijs halen gouda

Motorrijlespakketten

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen bepalen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. We bieden ook de mogelijkheid om een versnelde cursus te volgen voor je rijbewijs. Met zo’n spoedcursus word je snel klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast hebben we verschillende lespakketten tegen voordelige tarieven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs is voor ons van groot belang!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit gouda

Overweeg je om je motorrijbewijs te halen en ben je op zoek naar een betrouwbare motorrijschool? Dan ben je bij Motorrijschool Gouda aan het juiste adres. Gelegen in het hart van Gouda, bieden wij expertise en altijd competitieve prijzen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je volledig te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We hebben verschillende lespakketten beschikbaar om je te helpen je motorrijbewijs te behalen.

Wanneer je voor ons kiest, mag je verwachten dat je de beste kwaliteit krijgt om je rijbewijs te behalen. Bij Motorrijschool Gouda hebben we een team van vaste instructeurs die stuk voor stuk goed opgeleid en ervaren zijn. Naast hun expertise hebben ze ook veel praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Vaak vragen onze leerlingen ons: “Hoeveel kost het om een motorrijbewijs te halen?” Eigenlijk is dit voor iedereen anders. Het aantal lessen dat je nodig hebt voor je motorrijbewijs verschilt per persoon, en niet iedereen slaagt meteen voor zowel het CBR-theorie- als praktijkexamen. Daarom kunnen de totale kosten voor een motorrijbewijs variëren. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten.

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Je kunt een schatting maken van de totale kosten om je motorrijbewijs te halen op basis van het aantal lessen dat je nodig hebt en hoe succesvol je bent in de examens.

motor rijbewijs halen gouda

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in gouda

Wil je graag betaalbare motorrijlessen volgen in Gouda? Bij ons vind je lessen tegen aantrekkelijke prijzen, zodat je kwalitatieve instructie kunt krijgen zonder je budget te overschrijden. We stellen op maat gemaakte lespakketten voor je samen tegen gunstige tarieven. Bovendien bieden we je de optie om je lespakket in termijnen te betalen. Een geweldige kans, toch?

Welke rijschool is de beste in gouda?

Elke dag ontvangen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles zul je meteen merken dat de kwaliteit van de motorrijlessen bij ons veel hoger ligt. Dit ervaren ze zelf ook, waardoor ze direct verder willen met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Gouda zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool gouda vrouwen

Bij ons kun je ervoor kiezen om les te krijgen van een vrouwelijke rijinstructeur. Sommige leerlingen voelen zich prettiger bij een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Ze leveren een waardevolle bijdrage aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw, bij ons zit je goed!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je interesse om snel je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Gouda bieden we een spoedcursus aan om je rijbewijs A te behalen. Je hebt de mogelijkheid om meerdere motorlessen per week te volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend. Tijdens deze versnelde cursus ontvang je specifieke lessen die gericht zijn op het examen, waarbij je verschillende manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Uit onderzoek is gebleken dat je met deze versnelde cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Voel je je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons beginnen met de versnelde cursus!

Motorrijles gouda

Heb je altijd al gedroomd van motorrijden? Bij Motorrijschool Turbodrive in Gouda helpen we je graag om die droom werkelijkheid te maken en je te ondersteunen bij het behalen van je motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt, zodat je met vertrouwen en veiligheid de weg op kunt gaan.

Bij ons kun je profiteren van moderne motoren en heb je de vrijheid om zelf te kiezen wanneer je wilt lessen. Hierdoor kun je de lessen plannen op momenten die het beste bij jou passen. Kies voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Gouda.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in gouda?

Op zoek naar topkwaliteit rijlessen in Gouda? Dan moet je bij Motorrijschool Gouda zijn. Onze ervaren instructeurs staan helemaal voor je klaar om je alle nodige vaardigheden aan te leren, zodat je met volle vertrouwen de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, zodat je op jouw eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wil je je motorvaardigheden aanscherpen of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons heb je de mogelijkheid om naast standaard motorrijlessen ook vervolglessen te volgen. Denk aan het behalen van een rijbewijs voor een krachtiger motorvoertuig of het verbeteren van je huidige rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Gouda en omgeving. We staan klaar om je te begeleiden bij het behalen van jouw motorrijbewijs!