MotorRijschool Delft

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

Bij Motorrijschool Delft zorgen we ervoor dat je tijdens je opleiding altijd dezelfde instructeur hebt. Je kunt al vanaf je zeventiende beginnen met motorrijden. Voor het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je alles bij te brengen over verkeersregels en motorrijden. We maken gebruik van de nieuwste educatieve materialen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

De motorrijopleiding begint met een proefles, zodat je een inschatting kunt maken van het aantal benodigde lesuren om alle vaardigheden te leren en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je je kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Onze instructeurs geven de rijlessen. Om jou de best mogelijke ervaring te bieden, begeleidt dezelfde instructeur je gedurende het hele opleidingstraject. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Ben je er klaar voor om je motorrijbewijs te halen? Ontdek dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en opleidingen, verzorgd door de beste motorrijschool in Delft.

motorrijschool delft
motorrijschool in delft
motorrijlessen delft
motorrijles delft

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Delft en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

Delft

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Delft (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Delft!

Ons succespercentage bij het CBR, dat gebaseerd is op onze geslaagde leerlingen, geeft een goed inzicht in de kwaliteit van onze motorrijschool. We gebruiken een unieke lesmethode en hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vakgebied. Door onze focus op examengerichte lessen is de kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen erg hoog. Bovendien heb je over het algemeen minder rijlessen nodig bij ons en trainen we alle speciale manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het begin tot het einde begeleiden we je en krijg je de volledige aandacht van je vaste rijinstructeur. Onze motorrijlessen zijn niet alleen educatief, maar ook gezellig. Bovendien helpen onze lessen je om het CBR-theorie-examen gemakkelijker te halen, omdat we de motivatie hoog houden en een prettige sfeer creëren. Met meerdere rijinstructeurs zijn er geen wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, ook ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons kun je op jouw eigen tempo rijden, zonder onverwachte verrassingen. We zijn volledig open en je hoeft niet meer lessen te volgen dan strikt noodzakelijk. Als je meer motorlessen nodig hebt, is dat altijd mogelijk!

motor rijbewijs a halen delft
motorrijbewijs halen delft

Rijles pakketten motor

Wil je graag een gratis proefritje maken? Op die manier kun je samen met je rijinstructeur bepalen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. Bij ons heb je ook de optie om te kiezen voor een versnelde cursus voor je rijbewijs. Met zo’n spoedcursus word je in korte tijd voorbereid op het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast bieden we verschillende lesarrangementen aan tegen gunstige tarieven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lesarrangement in termijnen te betalen. Als student ontvang je bij ons bovendien studentenkorting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons krijg je kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Delft

Ben je op zoek naar een motorrijschool om je motorrijbewijs te behalen? Bij Turbodrive ben je aan het juiste adres. Gelegen in het hart van Delft, staan we bekend om onze ervaring en altijd scherpe tarieven. Ons team van vaste instructeurs beschikt over alle benodigde vaardigheden om jou te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We bieden diverse pakketten aan om je motorrijbewijs te behalen.

Bij ons kun je vertrouwen op kwaliteit als garantie voor het behalen van je rijbewijs. Turbodrive onderscheidt zich door een vast team van instructeurs, die allemaal goed zijn opgeleid en vakbekwaam zijn. Naast hun deskundigheid hebben ze ook ruime praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen vragen ons vaak: “Hoeveel kost een motorrijbewijs?” Eigenlijk varieert dit voor iedereen. Het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt, verschilt van persoon tot persoon, en niet iedereen slaagt meteen voor het CBR-theorie- of praktijkexamen. Dus de totale kosten voor een motorrijbewijs zijn voor iedereen anders. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Naargelang het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je slaagt voor je examens, kun je een idee krijgen van de totale kosten om je motorrijbewijs te behalen.

motor rijbewijs halen delft

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?

Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.

Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?

Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.

Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?

Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.

Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?

Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.

Is de proefles gratis?

Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijlesprijzen in Delft

Ben je op zoek naar een voordelige motorrijschool in Delft? Bij ons vind je aantrekkelijke tarieven, zodat je kwalitatieve rijlessen kunt volgen binnen elk budget. Onze rijbewijspakketten zijn op maat gemaakt en worden aangeboden tegen betaalbare prijzen. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een geweldige aanbieding, nietwaar?

Welke rijschool past het beste bij jou?

Dagelijks verwelkomen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren over hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles merken ze meteen dat de motorrijlessen bij ons van een veel betere kwaliteit zijn. Ze geven dit zelf ook aan en willen direct doorgaan met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Delft zijn. De leerlingen die bij ons komen bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en de tevredenheid van onze leerlingen. Dit geeft ons de motivatie om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de beste motorrijschool, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool Delft vrouwen

Bij ons werken verschillende vrouwelijke rijinstructeurs. Sommige leerlingen voelen zich meer op hun gemak bij vrouwelijke instructeurs. Omdat we willen dat iedereen zich comfortabel voelt, hebben we ervoor gekozen om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren vakdocenten met vele jaren ervaring in de rijschoolbranche. Ze voegen absoluut waarde toe aan onze motorrijschool. Samen met hen helpen we al onze leerlingen persoonlijk om hun motorrijbewijs te behalen. Of je nu hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw wilt, je bent bij ons aan het juiste adres!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Vaak kunnen jongeren niet wachten en willen ze snel hun motorrijbewijs halen. Bij TurboDrive bieden we een spoedcursus aan voor het motorrijbewijs A. Je kunt meerdere motorlessen per week volgen, zelfs in de weekenden en avonden. Tijdens de spoedcursus krijg je examengerichte motorrijlessen waarbij je de bijzondere verrichtingen oefent op de examenroutes van het CBR. Het is al bewezen dat je met een spoedcursus veel sneller je motorrijbewijs kunt halen. Wil jij snel je rijbewijs A behalen? Dan kun je bij Motorrijschool Delft een spoedcursus volgen!

Motorrijles Delft

Altijd al willen leren motorrijden in Delft? Bij Motorrijschool Turbodrive helpen we je graag op weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs zullen je alles leren wat je moet weten om zelfverzekerd en veilig de weg op te kunnen.

We maken gebruik van moderne motoren en bieden flexibele lestijden aan, zodat je de lessen kunt inplannen op momenten die voor jou het beste uitkomen. Kies voor kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Delft.

Waarom kies je voor onze motorrijschool in Delft?

Als je op zoek bent naar professionele rijlessen in Delft, dan ben je bij Motorrijschool Delft aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar om je alles te leren wat je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding en kun je rekenen op flexibele lesmomenten, zodat je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen wanneer het jou uitkomt.

Naast rijlessen voor het motorrijbewijs bieden we ook vervolglessen aan voor mensen die al over een motorrijbewijs beschikken. Zo kun je bij ons terecht voor het behalen van een rijbewijs voor een groter motorrijtuig of het verbeteren van je rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en kies voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Delft en omgeving. We helpen je graag op weg naar het motorrijbewijs!