MotorRijschool monster

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in Monster

Bij ons word je altijd gekoppeld aan een vaste instructeur die je begeleidt tijdens je motorrijopleiding in Monster. Je kunt al beginnen met motorrijden zodra je zeventien jaar oud bent. Maar om deel te nemen aan het praktijkexamen, dien je minstens achttien jaar oud te zijn.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je volledig te begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van geavanceerde educatieve tools om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Begin je motorrijopleiding met een introductieles, zodat je een inschatting kunt maken van het aantal benodigde lessen om alle vaardigheden onder de knie te krijgen en veilig de weg op te kunnen. Op deze manier vergroot je je kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Je wordt begeleid door onze instructeurs. Om ervoor te zorgen dat je een fantastische ervaring hebt, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele leerproces ondersteunen. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Ben je er klaar voor om je motorrijbewijs te halen? Ontdek dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en trainingen, verzorgd door een gerenommeerde motorrijschool in Monster.

motorrijschool monster
motorrijschool in monster
motorrijlessen monster
motorrijles monster

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Monster en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

monster

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Monster (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Monster!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Wij hechten veel waarde aan het succes van onze leerlingen als maatstaf voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is uniek en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze sector. We leggen de nadruk op lessen die gericht zijn op het examen, waardoor je kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk toeneemt. Daarnaast zijn er over het algemeen minder rijlessen nodig bij ons, en besteden we aandacht aan alle specifieke manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het allereerste moment staan we volledig voor je klaar en ontvang je de onverdeelde aandacht van je persoonlijke rijinstructeur gedurende de gehele lesperiode. Onze motorrijlessen bieden niet alleen leerzame momenten, maar ook plezierige ervaringen. Bovendien helpen onze lessen je bij het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We houden de motivatie hoog en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens de lessen. Door te werken met verschillende rijinstructeurs vermijden we wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons heb je volledige vrijheid om op jouw eigen tempo te rijden, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen. We zijn open en je hoeft niet meer lessen te volgen dan strikt noodzakelijk. Mocht je echter meer motorlessen nodig hebben, dan is dat altijd een optie!

motor rijbewijs a halen monster
motorrijbewijs halen monster

Motorrijlespakketten

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen bepalen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. We bieden ook de mogelijkheid om een versnelde cursus te volgen voor je rijbewijs. Met zo’n intensieve cursus word je snel klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast hebben we verschillende lespakketten tegen gunstige tarieven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs is voor ons van groot belang!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Monster

Overweeg je om je motorrijbewijs te halen en ben je op zoek naar een betrouwbare motorrijschool? Bij Motorrijschool Monster ben je aan het juiste adres. Gelegen in het centrum van Monster, bieden wij expertise en altijd competitieve prijzen. Onze toegewijde instructeurs zijn volledig bekwaam om je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We hebben verschillende lespakketten beschikbaar om je motorrijbewijs te behalen.

Bij ons kun je ervan uitgaan dat je verzekerd bent van kwaliteit om je rijbewijs te behalen. Motorrijschool Monster heeft een vast team van instructeurs die allemaal goed zijn opgeleid en ervaren zijn. Naast hun expertise hebben ze ook ruime praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen vragen ons vaak: “Wat zijn de kosten om een motorrijbewijs te halen?” Eigenlijk is dit voor iedereen anders. Het aantal benodigde motorrijlessen verschilt per persoon, en niet iedereen slaagt meteen voor zowel het CBR-theorie- als praktijkexamen. Daarom kunnen de totale kosten voor een motorrijbewijs variëren. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Afhankelijk van hoeveel rijlessen je nodig hebt en hoe vaak je slaagt voor je examens, kun je een schatting maken van de totale kosten om je motorrijbewijs te halen.

motor rijbewijs halen monster

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in Monster

Wil je graag betaalbare motorrijlessen volgen in Monster? Bij ons vind je scherpe prijzen, waardoor je hoogwaardige rijlessen kunt volgen zonder je budget te overschrijden. Onze lespakketten worden speciaal voor jou samengesteld en tegen vriendelijke tarieven aangeboden. Daarnaast bieden we je de optie om je lespakket in termijnen te betalen. Een geweldige kans, toch?

Welke rijschool is de beste in Monster?

Elke dag ontvangen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles zul je meteen merken dat de kwaliteit van de motorrijlessen bij ons veel hoger ligt. Dit ervaren ze zelf ook, waardoor ze direct verder willen met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Monster zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool Monster vrouwen

Bij ons kun je kiezen uit verschillende vrouwelijke rijinstructeurs. Voor sommige leerlingen voelt het prettiger om les te krijgen van een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Ze leveren een waardevolle bijdrage aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw, bij ons zit je goed!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je zin om snel je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Monster bieden we een versnelde cursus aan om je rijbewijs A te behalen. Je hebt de mogelijkheid om meerdere motorlessen per week te volgen, zelfs in het weekend en ’s avonds. Tijdens deze intensieve cursus krijg je lessen die specifiek gericht zijn op het examen, waarbij je verschillende manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Het is bewezen dat je met een versnelde cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt halen. Voel je er klaar voor om snel je rijbewijs A te behalen? Dan kun je bij ons beginnen met de versnelde cursus!

Motorrijles Monster

Heb je altijd al gedroomd van motorrijden? Bij Motorrijschool Turbodrive in Monster helpen we je graag om je motorrijbewijs te halen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle benodigde vaardigheden bij te brengen, zodat je vol vertrouwen en veilig de weg op kunt gaan.

Bij ons krijg je de beschikking over moderne motoren en heb je de vrijheid om zelf te kiezen wanneer je wilt lessen. Hierdoor kun je de lessen inplannen op momenten die jou het beste uitkomen. Kies voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Monster.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in Monster?

Ben je op zoek naar rijlessen van hoge kwaliteit in Monster? Dan vind je bij Motorrijschool Monster precies wat je zoekt. Onze ervaren instructeurs staan volledig tot je beschikking om je alle nodige vaardigheden bij te brengen, zodat je veilig en zelfverzekerd de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, zodat je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wil je jouw motorvaardigheden aanscherpen of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons heb je de mogelijkheid om naast standaard motorrijlessen ook vervolglessen te volgen. Denk aan het behalen van een rijbewijs voor een krachtiger motorvoertuig of het verbeteren van je huidige rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Monster en omgeving. We staan klaar om je te begeleiden bij het behalen van jouw motorrijbewijs!