MotorRijschool ypenburg

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in ypenburg

Bij ons word je altijd gekoppeld aan een vaste instructeur die je begeleidt tijdens je motorrijopleiding in Ypenburg. Je kunt al beginnen met motorrijden zodra je zeventien jaar oud bent. Maar om deel te nemen aan het praktijkexamen, moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je volledig te begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van de meest geavanceerde educatieve tools om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Wil je je avontuur in de wereld van motorrijden beginnen met een kennismakingsles? Hiermee krijg je een idee van hoeveel lessen je nodig hebt om alle vereiste vaardigheden te leren en veilig de weg op te kunnen gaan. Zo leg je een solide basis voor succes bij het praktijkexamen.

Je wordt begeleid door onze instructeurs. Om jou een geweldige ervaring te bieden, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele leerproces begeleiden. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Ben je klaar om je motorrijbewijs te halen? Ontdek dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en trainingen, verzorgd door de toonaangevende motorrijschool in Ypenburg.

motorrijschool ypenburg
motorrijschool in ypenburg
motorrijlessen ypenburg
motorrijles ypenburg

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Ypenburg en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

ypenburg

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Ypenburg (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Ypenburg!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Wij hechten veel waarde aan het succes van onze leerlingen als maatstaf voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is uniek en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze branche. We focussen op examengerichte lessen, wat je kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk vergroot. Bovendien heb je over het algemeen minder rijlessen nodig bij ons, en besteden we aandacht aan alle speciale manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het allereerste moment staan we helemaal voor je klaar en je ontvangt de volledige aandacht van je toegewijde rijinstructeur gedurende de gehele lesperiode. Onze motorrijlessen bieden niet alleen educatieve momenten, maar ook plezierige ervaringen. Bovendien helpen onze lessen je bij het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We houden de motivatie hoog en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens de lessen. Met verschillende rijinstructeurs voorkomen we wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te rijden, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen. We zijn open en je hoeft niet meer lessen te volgen dan strikt noodzakelijk. Mocht je echter meer motorlessen nodig hebben, dan is dat altijd een optie!

motor rijbewijs a halen ypenburg
motorrijbewijs halen ypenburg

Motorrijlespakketten

Wil je graag eens een kosteloze proefrit maken? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen vaststellen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen voor je rijbewijs. Met zo’n versnelde cursus word je in korte tijd klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast bieden we diverse lespakketten aan tegen voordelige tarieven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van een korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons staat kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs hoog in het vaandel!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Ypenburg

Wil je je motorrijbewijs behalen en ben je op zoek naar een goede motorrijschool? Bij Motorrijschool Ypenburg ben je aan het juiste adres. In het centrum van Ypenburg bieden we expertise en altijd scherpe tarieven. Onze vaste instructeurs hebben alle benodigde vaardigheden om je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We bieden verschillende pakketten aan om je motorrijbewijs te halen.

Bij ons kun je erop vertrouwen dat je absoluut kwaliteit krijgt om je rijbewijs te behalen. Motorrijschool Ypenburg beschikt over een vast team van instructeurs die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en bekwaam zijn. Naast hun deskundigheid hebben ze ook ruime praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Vaak stellen onze leerlingen ons de vraag: “Hoeveel kost het om een motorrijbewijs te halen?” In werkelijkheid is dit voor iedereen anders. Het aantal benodigde motorrijlessen verschilt per persoon, en niet iedereen slaagt meteen voor zowel het CBR-theorie- als praktijkexamen. Daarom kunnen de totale kosten voor een motorrijbewijs uiteenlopen. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Afhankelijk van hoeveel rijlessen je nodig hebt en hoe vaak je slaagt voor je examens, kun je een inschatting maken van de totale kosten om je motorrijbewijs te halen.

motor rijbewijs halen ypenburg

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in Ypenburg

Wil je graag betaalbare motorrijlessen volgen in Ypenburg? Bij ons vind je scherpe prijzen, zodat je kwalitatieve rijlessen kunt krijgen zonder je budget te veel te belasten. Onze lespakketten worden speciaal voor jou samengesteld en tegen vriendelijke tarieven aangeboden. Daarnaast bieden we je de optie om je lespakket in termijnen te betalen. Een geweldige kans, toch?

Welke rijschool is de beste in Ypenburg?

Elke dag begroeten we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles zul je meteen merken dat de kwaliteit van de motorrijlessen bij ons veel hoger ligt. Dit ervaren ze zelf ook, waardoor ze meteen verder willen met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Ypenburg zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool Ypenburg vrouwen

Bij ons kun je kiezen uit verschillende vrouwelijke rijinstructeurs. Voor sommige leerlingen voelt het prettiger om les te krijgen van een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Ze leveren een waardevolle bijdrage aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw, bij ons zit je goed!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je behoefte om snel je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Ypenburg bieden we een versnelde cursus aan om je rijbewijs A te behalen. Je hebt de mogelijkheid om meerdere motorlessen per week te volgen, zelfs in het weekend en ’s avonds. Tijdens deze versnelde cursus krijg je lessen die gericht zijn op het examen, waarbij je specifieke manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Het is bewezen dat je met een intensieve cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Voel je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons een versnelde cursus volgen!

Motorrijles Ypenburg

Heb je altijd al gedroomd van motorrijden in Ypenburg? Bij Motorrijschool Turbodrive helpen we je graag op weg om je motorrijbewijs te halen. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je alle vereiste vaardigheden aan te leren, zodat je zelfverzekerd en veilig de weg op kunt gaan.

Bij ons kun je gebruikmaken van moderne motoren en heb je de vrijheid om zelf te kiezen wanneer je wilt lessen. Hierdoor kun je de lessen inplannen op momenten die jou het beste uitkomen. Kies voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Ypenburg.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in Ypenburg?

Op zoek naar professionele rijlessen in Ypenburg? Dan zit je goed bij Motorrijschool Ypenburg. Onze ervaren instructeurs staan helemaal voor je klaar om je alle noodzakelijke vaardigheden aan te leren, zodat je veilig en zelfverzekerd de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, zodat je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt halen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wil je je motorvaardigheden verfijnen of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons heb je naast reguliere motorrijlessen ook de mogelijkheid om vervolglessen te volgen. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van een rijbewijs voor een zwaarder motorvoertuig of het verbeteren van je bestaande rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Ypenburg en omgeving. We staan klaar om je te ondersteunen bij het behalen van jouw motorrijbewijs!