MotorRijschool voorburg

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in voorburg

Bij ons krijg je altijd een vaste instructeur die je begeleidt tijdens je motorrijopleiding in Voorburg. Je kunt al starten met motorrijlessen zodra je zeventien jaar oud bent. Echter, om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je volledig te begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorvaardigheden. We hanteren een speciale lesmethode om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Begin aan de kick van motorrijden met een proefles. Zo krijg je een beter idee van het aantal lessen dat je nodig hebt om alle vereiste vaardigheden te leren en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je je kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Laat onze ervaren instructeurs je begeleiden. Gedurende het hele leerproces staat dezelfde instructeur voor je klaar om je te ondersteunen en een uitstekende ervaring te bieden. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Voel je je klaar om je motorrijbewijs te halen? Verken dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en trainingen, aangeboden door onze gerenommeerde motorrijschool in Voorburg.

motorrijschool voorburg
motorrijschool in voorburg
motorrijlessen voorburg
motorrijles voorburg

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool voorburg en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

voorburg

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Voorburg (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van voorburg!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Bij ons staat jouw succes voorop, want dat is de graadmeter voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is volledig uniek en we hebben ruim 11 jaar ervaring in deze branche. We leggen de nadruk op lessen die specifiek gericht zijn op het examen, wat je kans vergroot om bij het eerste CBR-examen je motorrijbewijs te halen. Bovendien zijn er doorgaans minder rijlessen nodig bij ons en besteden we grondig aandacht aan alle vereiste manoeuvres tijdens het CBR-praktijkexamen.

Vanaf het allereerste moment staan we volledig voor je klaar en krijg je de volledige aandacht van je eigen rijinstructeur gedurende de hele lesperiode. Onze motorrijlessen bieden niet alleen leermomenten, maar ook een plezierige ervaring. Bovendien dragen onze lessen bij aan het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We zorgen ervoor dat je motivatie hoog blijft en creëren een gezellige sfeer tijdens de lessen. Door samen te werken met verschillende instructeurs vermijden we wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons kun je helemaal op je eigen tempo rijden, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen. We zijn transparant en je hoeft niet meer lessen te volgen dan nodig is. Maar als je toch extra motorlessen nodig hebt, is dat altijd mogelijk!

motor rijbewijs a halen voorburg
motorrijbewijs halen voorburg

Motorrijlespakketten

Zou je graag een vrijblijvende proefles willen uitproberen? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen bekijken hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. We bieden ook de mogelijkheid om een versnelde cursus te volgen voor je rijbewijs. Met zo’n spoedcursus ben je snel klaar voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast hebben we verschillende lespakketten tegen voordelige tarieven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lespakket in termijnen te betalen. Als student profiteer je bovendien van korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons staat kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs hoog in het vaandel!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit voorburg

Denk je eraan om je motorrijbewijs te halen en zoek je naar een betrouwbare motorrijschool? Dan zit je goed bij Motorrijschool Voorburg. Gevestigd in het hart van Voorburg, bieden we expertise en altijd scherpe tarieven. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je volledig te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We hebben diverse lespakketten beschikbaar om je te ondersteunen bij het behalen van je motorrijbewijs.

Als je voor ons kiest, kun je verwachten dat je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit om je rijbewijs te behalen. Bij Motorrijschool Voorburg hebben we een team van vaste instructeurs die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en veel ervaring hebben. Naast hun expertise hebben ze ook ruime praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Onze leerlingen vragen ons vaak: “Hoeveel kost het om een motorrijbewijs te halen?” In werkelijkheid is dit voor iedereen anders. Het aantal benodigde lessen voor je motorrijbewijs verschilt per persoon, en niet iedereen slaagt meteen voor zowel het CBR theorie- als praktijkexamen. Daarom kunnen de totale kosten voor een motorrijbewijs variëren. We kunnen echter wel een overzicht geven van de kosten van de CBR-examens.

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Je kunt zelf een schatting maken van de totale kosten voor het behalen van je motorrijbewijs door te kijken naar het aantal lessen dat je nodig hebt en hoe succesvol je bent in de examens.

motor rijbewijs halen voorburg

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in voorburg

Op zoek naar betaalbare motorrijlessen in Voorburg? Bij ons krijg je lessen tegen aantrekkelijke prijzen, zodat je hoogwaardige instructie krijgt zonder je budget te overbelasten. We stellen op maat gemaakte lespakketten voor je samen tegen voordelige tarieven. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een fantastische kans, toch?

Welke rijschool is de beste in voorburg?

Dagelijks heten we nieuwe leerlingen welkom die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een gratis proefles zul je direct ervaren dat onze motorrijlessen van veel betere kwaliteit zijn. Dit vinden zij ook, wat maakt dat ze meteen verder willen met de lessen bij ons. We zijn bekend met onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Voorburg zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je zoekt naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool voorburg vrouwen

Bij ons heb je de mogelijkheid om te leren van een vrouwelijke rijinstructeur als je dat wilt. Sommige leerlingen voelen zich namelijk meer op hun gemak bij een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs in dienst te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met veel expertise in de rijschoolbranche. Ze dragen waardevol bij aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of een vrouw, bij ons vind je wat je zoekt!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Ben je geïnteresseerd in het snel behalen van je motorrijbewijs? Bij Motorrijschool Voorburg bieden we een versnelde cursus aan om je rijbewijs A te behalen. Je hebt de mogelijkheid om meerdere motorlessen per week te volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend. Tijdens deze spoedcursus krijg je specifieke instructies gericht op het examen, waarbij je verschillende manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Onderzoek heeft aangetoond dat je met deze versnelde cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Voel je je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons beginnen met de versnelde cursus!

Motorrijles voorburg

Altijd al gedroomd van motorrijden? Bij Motorrijschool TurboDrive in Voorburg staan we voor je klaar om die droom werkelijkheid te maken en je te begeleiden bij het behalen van je motorrijbewijs. Onze deskundige instructeurs zijn er om je alle vereiste vaardigheden aan te leren, zodat je met zelfvertrouwen en veiligheid de weg op kunt gaan.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te rijden op moderne motoren en kun je zelf bepalen wanneer je wilt lessen. Hierdoor kun je de lessen inplannen op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Ga voor topkwaliteit en veiligheid en begin vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Voorburg.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in voorburg?

Ben je op zoek naar kwalitatieve rijlessen in Voorburg? Dan ben je hier aan het juiste adres bij Motorrijschool Voorburg. Onze ervaren instructeurs zijn helemaal klaar om je alle benodigde vaardigheden bij te brengen, zodat je met zelfvertrouwen de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en flexibele lestijden, waardoor je op je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt halen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wil je graag je motorvaardigheden verbeteren of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons heb je niet alleen de mogelijkheid om reguliere motorrijlessen te volgen, maar bieden we ook gevorderde lessen aan. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van een rijbewijs voor een krachtiger motorvoertuig of het versterken van je huidige rijvaardigheid. Kies voor topkwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Voorburg en omstreken. We staan klaar om je te ondersteunen bij het behalen van jouw motorrijbewijs!