MotorRijschool Westland

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in Westland

Bij Motorrijschool Westland zorgen we ervoor dat je tijdens je opleiding altijd een vaste instructeur hebt die je begeleidt. Je kunt al starten met motorrijden vanaf je zeventiende levensjaar. Om deel te nemen aan het praktijkexamen dien je echter minimaal achttien jaar oud te zijn.

Bij Turbodrive staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar om je volledig te begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van de meest recente educatieve middelen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motorfiets.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Je motorrijopleiding begint met een proefles, waardoor je een idee krijgt van het aantal lessen dat je nodig hebt om alle vaardigheden te beheersen en veilig de weg op te kunnen gaan. Op deze manier vergroot je je kans op succes tijdens het praktijkexamen.

Onze instructeurs verzorgen de rijlessen. Om jou de beste ervaring te bieden, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele opleidingstraject begeleiden. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Voel je je klaar om je motorrijbewijs te halen? Ontdek dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en opleidingen, aangeboden door de toonaangevende motorrijschool in Westland.

motorrijschool westland
motorrijschool in westland
motorrijlessen westland
motorrijles westland

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Westland en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

Westland

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Westland (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van Westland!

Bij ons wordt het slagingspercentage bij het CBR, gebaseerd op onze geslaagde leerlingen, beschouwd als een goede indicator van de kwaliteit van onze rijschool. We hanteren een unieke lesmethode en hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vakgebied. Onze focus op examengerichte lessen verhoogt de kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk. Bovendien heb je over het algemeen minder rijlessen nodig bij ons, en we besteden aandacht aan alle speciale manoeuvres die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het begin tot het einde staan we voor je klaar en krijg je de volledige aandacht van je vaste rijinstructeur. Onze motorrijlessen zijn niet alleen educatief, maar ook leuk. Bovendien helpen onze lessen je om het CBR-theorie-examen gemakkelijker te halen, omdat we de motivatie hoog houden en een prettige sfeer creëren. Met meerdere rijinstructeurs zijn er geen wachttijden, zodat je meerdere lessen per week kunt volgen, ook ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons heb je de vrijheid om op je eigen tempo te rijden, zonder dat je voor verrassingen komt te staan. We zijn transparant en je hoeft niet meer lessen te nemen dan nodig is. Mocht je echter meer motorlessen nodig hebben, dan is dat altijd een optie!

motor rijbewijs a halen westland
motorrijbewijs halen westland

Motorrijlespakketten

Wil je graag een gratis proefles uitproberen? Zo kun je samen met je instructeur bepalen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een versnelde cursus voor je rijbewijs. Met zo’n spoedcursus word je in korte tijd klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast bieden we diverse lesarrangementen aan tegen voordelige tarieven. Je kunt er zelfs voor kiezen om je lesarrangement in termijnen te betalen. Als student ontvang je bovendien studentenkorting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Bij ons krijg je kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit Westland

Ben je op zoek naar een motorrijschool om je motorrijbewijs te halen? Bij Motorrijschool Westland ben je aan het juiste adres. Gevestigd in het hart van Westland, staan we bekend om onze expertise en altijd concurrerende tarieven. Ons team van vaste instructeurs heeft alle vereiste vaardigheden om je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We bieden diverse pakketten aan om je motorrijbewijs te halen.

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit als garantie voor het behalen van je rijbewijs. Motorrijschool Westland onderscheidt zich door een vast team van instructeurs, die allemaal goed zijn opgeleid en vakbekwaam zijn. Naast hun expertise hebben ze ook uitgebreide praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Vaak vragen onze leerlingen ons: “Wat zijn de kosten voor een motorrijbewijs?” Eigenlijk is dit voor iedereen anders. Het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt, verschilt per persoon, en niet iedereen slaagt in één keer voor het CBR-theorie- of praktijkexamen. Dus de totale kosten voor een motorrijbewijs zijn voor iedereen verschillend. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten:

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Naargelang het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je slaagt voor je examens, kun je een idee krijgen van de totale kosten om je motorrijbewijs te behalen.

motor rijbewijs halen westland

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?

Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.

Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?

Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.

Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?

Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.

Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?

Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.

Is de proefles gratis?

Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in Westland

Wil je graag een betaalbare motorrijschool vinden in Westland? Bij ons ontdek je aantrekkelijke prijzen, waardoor je hoogwaardige rijlessen kunt volgen zonder je budget te overschrijden. Onze rijlespakketten zijn op maat gemaakt en worden aangeboden tegen vriendelijke tarieven. Bovendien geven we je de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een fantastische deal, toch?

Welke rijschool is de beste in Westland?

Elke dag verwelkomen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren over hun vorige motorrijschool. Na een kosteloze proefles merk je meteen dat de motorrijlessen bij ons van veel betere kwaliteit zijn. Dit ervaren ze zelf ook en ze willen meteen doorgaan met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Westland zijn. De leerlingen die bij ons komen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de beste motorrijschool, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool Westland vrouwen

Bij ons vind je diverse vrouwelijke rijinstructeurs. Sommige leerlingen voelen zich prettiger bij vrouwelijke instructeurs. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs aan te nemen. Deze instructrices zijn ervaren vakdocenten met vele jaren ervaring in de rijschoolbranche. Ze voegen absoluut waarde toe aan onze motorrijschool. Samen met hen helpen we al onze leerlingen persoonlijk om hun motorrijbewijs te behalen. Of je nu hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw wilt, je bent bij ons aan het juiste adres!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Wil je snel je motorrijbewijs halen? Bij Motorrijschool Westland bieden we een spoedcursus aan voor het motorrijbewijs A. Je kunt meerdere motorlessen per week volgen, zelfs in de weekenden en avonden. Tijdens deze intensieve cursus krijg je examengerichte motorrijlessen waarbij je de bijzondere verrichtingen oefent op de examenroutes van het CBR. Het is bewezen dat je met een spoedcursus veel sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Ben je klaar om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons een spoedcursus volgen!

Motorrijles Westland

Altijd al gedroomd van motorrijden in Westland? Bij Motorrijschool Turbodrive helpen we je graag op weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je alles bij te brengen wat je moet weten om zelfverzekerd en veilig de weg op te kunnen.

We beschikken over moderne motoren en bieden flexibele lestijden aan, zodat je de lessen kunt plannen op momenten die het beste bij jou passen. Kies voor kwaliteit en veiligheid en begin vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Westland.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in Westland?

Als je op zoek bent naar professionele rijlessen in Westland, ben je bij Motorrijschool Westland aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs staan paraat om je alles te leren wat je nodig hebt om veilig en vol zelfvertrouwen de weg op te gaan. Bij ons geniet je van persoonlijke begeleiding en kun je vertrouwen op flexibele lesmomenten, zodat je in je eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt behalen wanneer het jou uitkomt.

Naast rijlessen voor het motorrijbewijs bieden we ook vervolglessen aan voor mensen die al in het bezit zijn van een motorrijbewijs. Zo kun je bij ons terecht voor het behalen van een rijbewijs voor een groter motorrijtuig of het verbeteren van je rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en ga voor Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Westland en omstreken. We staan klaar om je te begeleiden naar het behalen van je motorrijbewijs!