MotorRijschool zoetermeer

Géén wachttijden & snel op examen!

Over turbodrive

Hoog slagingspercentage

als motorrijschool in zoetermeer

Bij ons krijg je altijd een vaste instructeur toegewezen die je begeleidt tijdens je motorrijopleiding in Zoetermeer. Je kunt al starten met motorrijden zodra je zeventien jaar oud bent. Echter, om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je minstens achttien jaar oud zijn.

Bij Turbodrive kun je rekenen op ervaren rijinstructeurs die klaarstaan om je volledig te begeleiden bij het leren van verkeersregels en motorrijvaardigheden. We maken gebruik van geavanceerde leermiddelen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent om veilig de weg op te gaan met een motor.

Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 11 jaar ervaring

Begin je avontuur in de wereld van motorrijden met een introductieles. Hierdoor krijg je een beter beeld van hoeveel lessen je nodig hebt om alle vaardigheden te beheersen en veilig de weg op te kunnen gaan. Deze aanpak verhoogt je kans op succes bij het praktijkexamen.

Je krijgt begeleiding van onze instructeurs. Om je een geweldige ervaring te bezorgen, zal dezelfde instructeur je gedurende het hele leerproces ondersteunen. Vergeet niet om op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Gratis Proefles Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Voel je je klaar om je motorrijbewijs te behalen? Verken dan de voordelen van onze motorrijlespakketten en trainingen, aangeboden door onze gerenommeerde motorrijschool in Zoetermeer.

motorrijschool zoetermeer
motorrijschool in zoetermeer
motorrijlessen zoetermeer
motorrijles zoetermeer

Rijopleiding op maat

Na een vrijblijvende proefles heb je de mogelijkheid om het gewenste pakket samen te stellen. Zo weet je meteen wat de kosten zullen zijn, zonder voor verassingen komen te staan.

Al vanaf 17 jaar

Dan kan je nu al beginnen met lessen. Je bereidt je dan voor op het examen, welke op je 18e mag afleggen.

Vaste instructeur

Je lest altijd met een vaste instructeur, zo kom je niet voor verassingen te staan!

Relaxte sfeer op de motor

proefles motorrijden? Meld nu aan!

Waarom neem je niet vandaag nog contact met ons op om meteen je proefles in te plannen? Na deze vrijblijvende proefles kun je het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Op die manier heb je meteen duidelijkheid over de kosten, zonder onverwachte verrassingen tegen te komen.

Examengerichte rijlessen

Hoog slagingspercentage

motorrijles

Motorrijles

motorrijles

Heb je vragen? Bel of app ons

Luxe, comfortabele lesmotoren

motorRijschool Zoetermeer en omgeving

Volledige begeleiding van A tot Z
Rijlessen in de avond en in ’t weekend
Meerdere keren lessen per week
Geen wachttijden
Betalen in termijnen
Met spoed je motorrijbewijs halen
Altijd plek voor een examen
Tussentijdse toetsen
Studentenkortingen
Hoog slagingspercentage
Opfriscursus

%

Slagingspercentage.

Geslaagden.

zoetermeer

Behaal je motorrijbewijs in alle regio’s rondom Zoetermeer (+25km)

Reviews

Geslaagde leerlingen

Bekijk hier ervaringen en reviews van enkele van onze geslaagde leerlingen bij rijschool Turbodrive.

"Perfecte rijschool met een heel gezellige rij instructeur."

review

Achie

"Hele chille rijschool, bedankt voor alle lessen Dennis!"

review

Christian

"Ik ben heel blij dat ik deze rijschool gekozen heb. Goede instructeur met veel geduld."

review

Inga

"Goede, ervaren, kritische maar vooral geduldige instructeurs."

review

Shehnaaz

Email sturen

Heb je vragen over het behalen van je rijbewijs? Stuur ons een email.

info@turbodrive.nl

Whatsapp

Je kunt ons ook een appje sturen. Wij staan je graag te woord.

06-81777393

Bel ons

Bel ons als je vragen hebt. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

06-81777393

De beste motorrijschool van zoetermeer!

Ben je op zoek naar een rijschool met een hoog slagingspercentage bij het CBR? Bij ons staat het succes van onze leerlingen centraal als maatstaf voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze aanpak is bijzonder en we hebben meer dan 11 jaar ervaring in deze branche. We leggen de focus op examengerichte lessen, waardoor je kans op het behalen van je motorrijbewijs bij het eerste CBR-examen aanzienlijk vergroot wordt. Bovendien zijn er doorgaans minder rijlessen nodig bij ons, en besteden we aandacht aan alle bijzondere verrichtingen die tijdens het CBR-praktijkexamen vereist zijn.

Vanaf het allereerste moment zijn we volledig toegewijd aan jou en ontvang je de onverdeelde aandacht van je persoonlijke rijinstructeur gedurende de gehele lesperiode. Onze motorrijlessen bieden niet alleen educatieve momenten, maar ook een plezierige ervaring. Bovendien dragen onze lessen bij aan het vergemakkelijken van het CBR theorie-examen. We houden de motivatie hoog en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens de lessen. Door te werken met diverse rijinstructeurs vermijden we wachttijden, waardoor je meerdere lessen per week kunt volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Maatwerk motorrijlessen

Bij ons kun je helemaal in je eigen tempo rijden, zonder dat je onverwachte verrassingen tegenkomt. We zijn transparant en je hoeft niet meer lessen te volgen dan nodig is. Maar als je toch meer motorlessen nodig hebt, dan is dat altijd mogelijk!

motor rijbewijs a halen zoetermeer
motorrijbewijs halen zoetermeer

Motorrijlespakketten

Heb je interesse in een kosteloze proefles? Op die manier kunnen jij en je instructeur samen vaststellen hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. We bieden ook de optie om een versnelde cursus te volgen voor je rijbewijs. Met zo’n intensieve cursus word je snel klaargestoomd voor het CBR-praktijkexamen voor de motor. Daarnaast hebben we diverse lespakketten tegen gunstige tarieven. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Als student geniet je bovendien van korting op het door jou gekozen rijbewijspakket. Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs staat bij ons hoog in het vaandel!

Jouw nummer 1# motorrijschool uit zoetermeer

Denk je eraan om je motorrijbewijs te halen en zoek je een betrouwbare motorrijschool? Dan zit je goed bij Motorrijschool Zoetermeer. Gevestigd in het hart van Zoetermeer, bieden wij expertise en altijd concurrerende prijzen. Onze toegewijde instructeurs zijn volledig bekwaam om je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. We hebben diverse lespakketten beschikbaar om je motorrijbewijs te behalen.

Als je voor ons kiest, kun je erop rekenen dat je kwaliteit krijgt om je rijbewijs te halen. Bij Motorrijschool Zoetermeer hebben we een vast team van instructeurs die allemaal goed zijn opgeleid en ervaring hebben. Naast hun kennis hebben ze ook veel praktijkervaring opgedaan.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

Vaak vragen onze leerlingen ons: “Hoeveel kost het om een motorrijbewijs te halen?” In werkelijkheid is dit voor iedereen anders. Het aantal benodigde motorrijlessen varieert per persoon, en niet iedereen slaagt meteen voor zowel het CBR-theorie- als praktijkexamen. Daarom kunnen de totale kosten voor een motorrijbewijs verschillen. We kunnen echter wel de kosten van de CBR-examens voor je op een rijtje zetten.

  • Theorie-examen kost €48,-

Het motorexamen bestaat uit 2 delen.

  • Motorexamen voertuigbeheersing kost €73,- (AVB examen)
  • Motorexamen verkeersdeelneming kost €129,50 (AVD examen)

Op basis van het aantal lessen dat je nodig hebt en hoe succesvol je bent in de examens, kun je een idee krijgen van de totale kosten om je motorrijbewijs te halen.

motor rijbewijs halen zoetermeer

Veelgestelde vragen over motorrijlessen

Hieronder heb je een inzicht op de vragen die het meest worden gesteld over motorrijlessen.

Geven jullie ook motorrijles in het weekend?
Uiteraard! Wij maken motorrijlessen volgen gemakkelijk voor de studenten onder ons en ook voor de mensen die het doordeweeks druk hebben met het dagelijkse leven, zodat ze niets hoeven te verschuiven in de planning.
Hoe snel heb ik mijn motorrijbewijs in handen?
Bij turbodrive.nl heb je je motorrijbewijs al snel in je handen. Met een hoge slagingspercentage kunnen wij dit zeker zeggen. Kan je niet wachten? Je kunt kiezen voor een spoedpakket, om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur de weg op te gaan.
Bieden jullie ook aan om in termijnen te betalen?
Wij zijn flexibel op alle vlakken! Niet iedereen kan een pakket in één keer betalen en daar houden we ook rekening mee. Als je hebt besloten voor een pakket, kan je de mogelijkheden bespreken en zo de afspraken maken.
Mag ik zelf de motor uitkiezen waarmee ik les ga krijgen?
Ja zeker! Je hebt de keuze uit verschillende motoren.
Is de proefles gratis?
Ja zeker! Tijdens de gratis proefles kan je de rijinstructeur leren kennen en de motor verkennen. Je kunt ook meteen een indicatie krijgen van het aantal motorlessen dat je nodig zult hebben.

Motorrijles tarieven in zoetermeer

Ben je op zoek naar voordelige motorrijlessen in Zoetermeer? Bij ons kun je lessen volgen tegen scherpe prijzen, zodat je hoogwaardige instructie kunt krijgen zonder je budget te belasten. We stellen speciale lespakketten voor je samen tegen vriendelijke tarieven. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je lespakket in termijnen te betalen. Een fantastische kans, nietwaar?

Welke rijschool is de beste in zoetermeer?

Iedere dag verwelkomen we nieuwe leerlingen die niet helemaal tevreden waren met hun vorige motorrijschool. Na een kosteloze proefles zul je direct opmerken dat de kwaliteit van de motorrijlessen bij ons aanzienlijk beter is. Dit ervaren ze ook zelf, waardoor ze direct verder willen met de lessen bij ons. We zijn ons bewust van onze sterke punten en hebben ervaren rijinstructeurs. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de beste motorrijschool in Zoetermeer zijn. De leerlingen die voor ons kiezen, bevestigen dit ook. We zijn trots op onze prestaties en op de tevredenheid van onze leerlingen. Dit motiveert ons om gedreven door te gaan en al onze leerlingen te helpen om zo snel mogelijk hun rijbewijs A te behalen. Dus als je op zoek bent naar de rijschool die het beste bij jou past, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motorrijschool zoetermeer vrouwen

Bij ons heb je de keuze om les te krijgen van een vrouwelijke rijinstructeur. Voor sommige leerlingen voelt het prettiger om les te krijgen van een vrouwelijke instructeur. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, hebben we besloten om meerdere vrouwelijke instructeurs in dienst te nemen. Deze instructrices zijn ervaren professionals met jarenlange ervaring in de rijschoolbranche. Ze dragen aanzienlijk bij aan onze motorrijschool. Samen met hen begeleiden we al onze leerlingen persoonlijk naar het behalen van hun motorrijbewijs. Of je nu kiest voor hoogwaardige motorrijlessen van een man of vrouw, bij ons zit je goed!

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs

Heb je zin om je motorrijbewijs snel te behalen? Bij Motorrijschool Zoetermeer bieden we een intensieve cursus aan om je rijbewijs A te halen. Je kunt meerdere motorlessen per week volgen, zelfs ’s avonds en in het weekend. Tijdens deze versnelde cursus krijg je specifieke lessen die gericht zijn op het examen, waarbij je verschillende manoeuvres oefent op de examenroutes van het CBR. Het is bewezen dat je met deze versnelde cursus aanzienlijk sneller je motorrijbewijs kunt behalen. Ben je er klaar voor om snel je rijbewijs A te halen? Dan kun je bij ons starten met de versnelde cursus!

Motorrijles zoetermeer

Altijd al de droom gehad om te kunnen motorrijden? Bij Motorrijschool Turbodrive in Zoetermeer staan we voor je klaar om die droom werkelijkheid te maken en je te helpen bij het behalen van je motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs zijn er om je alle vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt, zodat je met vertrouwen en veiligheid de weg op kunt gaan.

Bij ons heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van moderne motoren en kun je zelf bepalen wanneer je wilt lessen. Zo kun je de lessen plannen op tijden die voor jou het meest geschikt zijn. Ga voor topkwaliteit en veiligheid en begin vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Turbodrive in Zoetermeer.

Waarom zou je kiezen voor onze motorrijschool in zoetermeer?

Ben je op zoek naar kwalitatieve rijlessen in Zoetermeer? Bij Motorrijschool Zoetermeer zit je goed. Onze ervaren instructeurs zijn er helemaal voor jou om je alle nodige vaardigheden aan te leren, zodat je met vertrouwen en zekerheid de weg op kunt. Bij ons kun je rekenen op individuele begeleiding en flexibele lestijden, zodat je op jouw eigen tempo kunt leren en je rijbewijs kunt halen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wil je jouw motorvaardigheden verbeteren of een ander type motorrijbewijs behalen? Bij ons heb je de optie om naast reguliere motorrijlessen ook vervolglessen te volgen. Denk aan het behalen van een rijbewijs voor een krachtiger motorvoertuig of het verbeteren van je bestaande rijvaardigheid. Ga voor kwaliteit en kies Motorrijschool Turbodrive voor de beste motorrijlessen in Zoetermeer en omstreken. We zijn er klaar voor om je te helpen bij het behalen van jouw motorrijbewijs!